x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Presa spaniolă, la picioarele Barcei: "Cea mai bună echipă din istorie!"

Presa spaniolă, la picioarele Barcei: "Cea mai bună echipă din istorie!"

30 Noi 2010   •   10:11
Presa spaniolă, la picioarele Barcei: "Cea mai bună echipă din istorie!"

Principalele ziare de sport din Spania au scris că Barcelona a aplicat o adevărată "palmă" lui Jose Mourinho, făcând aluzie la numărul de goluri pe care le-a încasat Real Madrid în El Clasico (0-5).

"Palmă pentru Mourinho: 5-0!", a titrat cotidianul barcelonez Sport, iar Marca şi AS au mers pe aceeaşi idee: "Palmă pentru Real Madrid, Palmă pentru Mou". "Demonstraţie de forţă a campionilor, lecţie de clasă, de inteligenţă şi de precizie. Aceasta este cea mai dureroasă înfrângere din cariera lui Mourinho!. A fost cea mai bună Barcelona şi probabil cea mai bună echipă din istorie. A distrus un Real fără apărare într-un meci care va rămâne în memoria microbiştilor pentru totdeauna", a scris Marca.

De asemenea, El Mundo Deportivo a scris că Mourinho a primit o "Palmă azulgrana".

Francezii de la L'Equipe au titrat "Barcelonesque", în timp ce Gazzetta dello Sport au scris: "Barca divină, Mou umilit!". "Xavi, Pedro, dubla lui Villa şi Jeffren au ucis Realul şi i-au făcut lui Mourinho o seară de coşmar. Ester prima dată când o echipă antrenată de Mourinho", a notat ziarul italian.

 

×