x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Presa turcă: "Hagi ca antrenor nu inspiră deloc încredere"

Presa turcă: "Hagi ca antrenor nu inspiră deloc încredere"

12 Dec 2010   •   14:53
Presa turcă: "Hagi ca antrenor nu inspiră deloc încredere"
142180-5988-134898-222.jpg

După înfrângerea suferită de Galatasaray pe teren propriu, 0-2 cu Genclerbirligi, jurnaliştii turci au pus din nou tunurile pe tehnicianul român Gică Hagi. Cotidianul Sabah consideră că Hagi este un antrenor care munceşte mult, dar acest lucru nu este suficient. "Performanţele de până acum ale lui Hagi ca antrenor nu inspiră încredere deloc", se arată în jurnalul turc.

Fotomac menţionează, într-un editorial semnat de Ridvan Dilmen, că pentru Galatasaray urmează şase luni grele şi că Hagi trebuie să facă ceva pentru actualul sezon, nu să se gândească la următorul: "Galatasaray primeşte aproape în fiecare săptămână goluri din situaţii similare, dar antrenorul român nu vede asta. Nu ia măsuri. Galatasaray s-a prăbuşit".

Cotidianul Vatan scrie că Hagi nu poate fi acuzat pentru rezultatul de sâmbătă. "Nu trebuie să ne supărăm pe Hagi. Asta e capacitatea echipei. De când a venit la echipă nu şi-a adus contribuţia, dar nu putea face nimic la golul venit în secunda 34. Nu el a luat acel portar", notează Vatan.

×