x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Raţ vrea finala Ligii Campionilor şi calificarea la Euro 2012

Raţ vrea finala Ligii Campionilor şi calificarea la Euro 2012

04 Ian 2011   •   13:06
Raţ vrea finala Ligii Campionilor şi calificarea la Euro 2012
Sursa foto: /Reuters
144960-48335474-gm1e6c90h0e01-rtrmadp-3-soccer-champions.jpgInternaţionalul Răzvan Raţ şi-a fixat obiectivele pentru acest an: fundaşul vrea să joace finala Ligii Campionilor cu Şahtior Doneţk şi să obţină cu echipă naţională calificarea la turneul final al Campionatului European, din 2012, găzduit de Ucraina şi Polonia.

"Sper ca 2011 să fie la fel de bun că anul trecut. În primul rând îmi doresc să fiu sănătos alături de familia mea. Cu Şahtior Doneţk sper să ajungem cât mai departe în Liga Campionilor! Îmi doresc enorm să jucăm finala Champions League. E un vis îndrăzneţ, orice jucător îşi doreşte să joace finala celei mai importante competiţii din lume la nivel de cluburi, dar până la urmă nu e nimic rău în a visa. Nu în ultimul rând, cred cu tărie că putem obţine calificarea la Euro 2012. Naţionala României poate câştiga partidele rămase de disputat în acest an. Trebuie să fim optimişti şi încrezători atunci când vorbim de şansele de calificare ale naţionalei României", a declarat Răzvan Raţ.

Şahtior Doneţk este calificată în optimile de finală ale Ligii Campionilor, fază în care va întâlni într-o dublă manşă pe AS Roma.

×