x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Un nou record stabilit de Bayern în UEFA Champions League!

Un nou record stabilit de Bayern în UEFA Champions League!

05 Oct 2022   •   23:35
Un nou record stabilit de Bayern în UEFA Champions League!
Sursa foto: lexaarts/Getty Images/iStockphoto

Bayern Munchen a stabilit un nou record în Liga Campionilor după ce a învins-o pe Viktoria Plzen cu 5-0, marți, pe Allianz Arena. Nemții rămân astfel neînvinși în 31 de meciuri în faza grupelor UCL, ultima înfrângere suferită datând din 2017.

Bayern Munchen a parcurs neînvinsă 31 de meciuri din faza grupelor Ligii Campionilor, stabilind un nou record absolut al competiției. În timpul acestei serii, bavarezii au remizat doar de trei ori, câștigând celelalte 28 de meciuri.

Oamenii lui Julian Nagelsmann au intrat în istorie în stil mare, Leroy Sane reușind o dublă, iar Serge Gnabry, Sadio Mane și Jean-Eric Maxim Choupo-Moting intrând și ei în joc în victoria categorică cu 5-0 în fața Viktoriei Plzen.

În ciuda faptului că se află în așa-numita „grupă a morții" alături de Barcelona și Inter, Bayern are maximum de nouă puncte din nouă posibile acumulate până acum în această campanie.

Ultima dată când Bayern Munchen a pierdut în faza grupelor a fost împotriva PSG în 2017, fiind atunci învinsă cu 3-0 la Paris.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: bayern münchen