x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international România - Muntenegru. Florin Andone: Nu ar fi o tragedie dacă pierdem, mai sunt destule meciuri

România - Muntenegru. Florin Andone: Nu ar fi o tragedie dacă pierdem, mai sunt destule meciuri

30 Aug 2016   •   15:57
România - Muntenegru. Florin Andone: Nu ar fi o tragedie dacă pierdem, mai sunt destule meciuri
Sursa foto: wikimedia commons

Fotbalistul Florin Andone a declarat marţi, într-o conferinţă de presă, că nu ar fi o tragedie dacă echipa naţională a României ar pierde meciul cu Muntenegru, programată duminică, la Cluj-Napoca, deoarece mai sunt destule partide de jucat în cadrul preliminariilor CM 2018.


''Nu ar fi o tragedie dacă pierdem cu Muntenegru, mai sunt destule meciuri. Important este să mergem la Cluj cu gândul de a câştiga. Dar nu ar fi o tragedie. Fotbalul este ceva în viaţa noastră, dar nu primul şi ultimul lucru. Va fi un meci greu duminică, dar pe mine nu mă interesează Muntenegru, ci naţionala României. Trebuie să credem în noi indiferent ce echipă avem în faţă, Anglia, Germania sau altă echipă. Trebuie să avem încredere şi atunci vom obţine un rezultat bun', a spus atacantul primei reprezentative.

Florin Andone a afirmat că noul selecţioner Christoph Daum este foarte ambiţios şi crede că România cu el pe bancă va fi mai puternică din punct de vedere fizic. ''Domnul Daum mi-a lăsat o impresie foarte bună, foarte plăcută, dar deocamdată am avut doar două antrenamente şi nu am putut să îmi fac o părere 100%. Este un antrenor foarte, foarte serios, foarte ambiţios şi are o mentalitate de învingător. Ştie foarte mult fotbal. Cu dânsul cred că vom fi o echipă care va face presing sus, o echipă mai puternică fizic care se va lupta mai mult. Cred că vom avea o mentalitate de învingători. Îi urez mult noroc şi să înceapă cu dreptul la echipa naţională a României'', a adăugat Andone.

Neconvocarea căpitanului Răzvan Raţ pentru partida cu Muntenegru l-a luat prin surprindere pe Andone. ''Normal că m-a surprins absenţa lui Răzvan. E căpitanul naţionalei şi mă aşteptam să fie convocat. Dar e decizia domnului Daum şi trebuie să o respectăm. Sunt convins însă că Răzvan va reveni cât de curând la naţională'', a menţionat Florin Andone.

Echipa naţională a României se pregăteşte la Centrul Naţional de Fotbal Mogoşoaia până vineri, iar sâmbătă dimineaţa va pleca spre Cluj-Napoca, acolo unde va efectua antrenamentul oficial începând cu ora 18,00.

Prima reprezentativă a României întâlneşte duminică, 4 septembrie, de la ora 21,45, pe Cluj Arena, selecţionata Muntenegrului, în prima partidă a campaniei de calificare la CM 2018.

Sursa: AGERPRES

×