x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international România - Muntenegru. Vânzarea biletelor pentru meci, sistată temporar! Ce spune FRF

România - Muntenegru. Vânzarea biletelor pentru meci, sistată temporar! Ce spune FRF

24 Aug 2016   •   14:46
România - Muntenegru. Vânzarea biletelor pentru meci, sistată temporar! Ce spune FRF
Sursa foto: frf.ro

Vânzarea biletelor pentru meciul dintre echipele naţionale ale României şi Muntenegrului, care e programat pe 4 septembrie, pe Cluj Arena din Cluj-Napoca, a fost sistată, a anunţat Federaţia Română de Fotbal pe site-ul său oficial.


''În urma inspecţiei UEFA începută marţi 23 august, la Cluj Arena, având ca subiect condiţiile de disputare ale partidei România - Muntenegru din preliminariile CM 2018, a fost întocmit un raport de specialitate şi trimis către forul continental. Până la data la care concluziile UEFA vor fi comunicate Federaţiei Române de Fotbal, am decis sistarea temporară a procesului de vânzare a biletelor pentru partida din 4 septembrie 2016'', se arată în comunicat.

''Suporterii care au achiziţionat deja bilete pentru acest meci, precum şi toţi ceilalţi suporteri ai echipei naţionale, vor primi, de îndată ce vor fi comunicate, informaţii cu privire la concluziile UEFA şi opţiunile derivate din acestea prin care vor putea susţine 'tricolorii' în drumul spre Mondial'', precizează FRF.

Terenul de joc de pe Cluj Arena a fost afectat serios de festivalul de muzică Untold, desfăşurat la începutul lunii august, însă FRF nu nu oferă detalii despre starea sa actuală.

Pe 10 august, organizatorii festivalului Untold dădeau asigurări că vor lua măsurile necesare pentru refacerea gazonului de pe Cluj Arena, afectat în urma participării unui număr foarte mare de oameni la concertele desfăşurate pe stadion.

România va debuta pe 4 septembrie în preliminariile Cupei Mondiale din 2018, acesta fiind şi primul meci al selecţionerului german Christoph Daum la cârma ''tricolorilor''.

Biletele pentru meciul de la Cluj-Napoca, având preţuri cuprinse între 35 şi 500 de lei, au fost puse în vânzare în prima decadă a lunii în curs, online, pe site-urile bilete.frf.ro şi bilete.ro. Preţurile biletelor erau de 35 de lei la peluze, 150 de lei la tribuna I, 100 de lei la tribuna a II-a, 100 de lei la Family Zone, 500 lei la VIP etaj 3 şi 400 lei la VIP etaj 4.

Sursa: AGERPRES

×