x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Ronaldo este gata să semneze un contract pe șapte ani cu Al-Nassr

Ronaldo este gata să semneze un contract pe șapte ani cu Al-Nassr

de Redacția Jurnalul    |    22 Dec 2022   •   20:00
Ronaldo este gata să semneze un contract pe șapte ani cu Al-Nassr
Sursa foto: Hepta

Cristiano Ronaldo ar fi gata să semneze un contract pe șapte ani cu gruparea saudită Al-Nassr, care include o majorare a salariului său de 200 de milioane de euro după 2024, relatează publicația spaniolă Marca.

Inițial, în timpul Cupei Mondiale, s-a raportat că Al-Nassr a ajuns la un acord pentru a semna cu Ronaldo, care este liber de contract de când și-a reziliat contractul cu Manchester United, la 22 noiembrie.

S-a vehiculat că jucătorul de 37 de ani va semna un contract pe doi ani cu gruparea saudită, dar, potrivit Marca, această înțelegere este acum stabilită să se încheie până în 2030. Publicația spaniolă precizează că Ronaldo va deveni ambasador la Al-Nassr după ce își va încheia cariera de jucător la club, în 2024. Din acel moment, conform Marca, salariul portughezului va crește periodic, peste cele 200 de milioane de euro pe an.

Marca a mai relatat că, atunci când Ronaldo va deveni ambasador al Al-Nassr, el va juca un rol cheie în sprijinirea candidaturii Arabiei Saudite pentru găzduirea Cupei Mondiale din 2030, alături de Egipt și Grecia.

Ronaldo a negat în mod public un acord cu Al-Nassr după victoria Portugaliei cu 6-1 în optimile de finală împotriva Elveției la Cupa Mondială, iar clubul a refuzat, de asemenea, să confirme orice negocieri. Cu toate acestea, antrenorul lui Al-Nassr, Rudi Garcia, a recunoscut că ar fi încântat de șansa de a-l antrena pe câștigătorul de cinci ori al Balonului de Aur. "Cred că orice antrenor ar fi încântat să antreneze un mare star precum Cristiano. Întotdeauna am crezut că marii jucători sunt cei mai ușor de gestionat, deoarece sunt foarte inteligenți", a declarat Garcia la începutul acestei luni.

Lumea fotbalului va aștepta acum confirmarea următoarei mutări a lui Ronaldo, Al-Nassr fiind în pole position pentru a câștiga cursa pentru semnătura sa. Cu toate acestea, căpitanul portughez a sugerat anterior că și-ar dori să rămână în Europa, iar Napoli și Bayern Munchen au fost menționate ca destinații alternative.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: ronaldo Al-Nassr