x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Ronaldo, lăudat deja pentru influența asupra noii sale echipei

Ronaldo, lăudat deja pentru influența asupra noii sale echipei

de Redacția Jurnalul    |    23 Ian 2023   •   12:00
Ronaldo, lăudat deja pentru influența asupra noii sale echipei

Antrenorul echipei Al Nassr, Rudi Garcia, a declarat că Cristiano Ronaldo a contribuit decisiv la victoria obținută duminică de noua sa echipă în fața lui Al Ettifaq, chiar dacă nu a fost implicat în singurul gol al meciului.

Anderson Talisca a adus victoria lui Al Nassr cu 1-0 pe teren propriu în fața lui Al Ettifaq, Ronaldo făcându-și debutul în Saudi Pro League în calitate de căpitan al echipei.

"Este un plus pozitiv atunci când ai un jucător precum Ronaldo, deoarece ajută la distragerea atenției apărătorilor, ceea ce s-a întâmplat cu golul nostru", a declarat Garcia reporterilor, citat de Reuters.

"Astăzi am creat oportunități pentru el și le-am cerut jucătorilor să diversifice jocul între el și Talisca și nu trebuie să uităm că a participat la meciul demonstrativ împotriva Paris St Germain și nu s-a odihnit suficient.

"Chiar și cu prezența lui Ronaldo, nu este ușor să câștigi Liga saudită din cauza... forței concurenților".

Cu această victorie, Al Nassr a revenit în fruntea clasamentului, cu 33 de puncte din 14 meciuri. Ei au un punct avans față de Al Hilal, ocupanta locului doi, care a jucat cu un meci mai mult.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

 

×
Subiecte în articol: ronaldo Al Nassr