x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Safet Susic: "Deac este un jucător la care trebuie să fim atenţi"

Safet Susic: "Deac este un jucător la care trebuie să fim atenţi"

22 Mar 2011   •   10:15
Safet Susic: "Deac este un jucător la care trebuie să fim atenţi"

Selecţionerul Bosniei, Safet Susic, a declarat că mijlocaşul Ciprian Deac este un pericol pentru echipa sa în meciul cu România, care va avealoc sâmbătă, la Zenica, în preliminariile CE 2012, informează cotidianul DnevniList.

"România are o echipă într-adevăr bună, cu jucători valoroşi, dar dacă ar fi să numesc un singur jucător, care nu este scos în evidenţă foarte mult, aş spune Ciprian Deac. Nu joacă foarte des la Schalke, dar antrenorul are încredere în el, este rapid, poate juca şi pe stânga şi pe dreapta, poate conlucra bine cu Mutu şi cu siguranţă poate avea oportunităţi dacă nu suntem atenţi. Este unul dintre jucătorii la care trebuie să avem grijă", a spus selecţionerul bosniac.

Susic a menţionat care este obiectivul echipei sale în dubla manşă cu România. "Şi noi avem echipă bună, nu avem motive să ne temem de nimeni. Românii nu sunt cu nimic mai presus decât noi şi cred cu tărie că suntem favoriţi la locul doi. Trebuie să luăm cel puţin patru puncte din dubla cu România şi sunt încrezător că le vom obţine", a spus Susic.

România va întâlni Bosnia-Herţegovina, sâmbătă, de la ora 20:15, la Zenica, într-un meci transmis de Pro TV.

×