x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Selecţionerul Albaniei: "Ne-ar prinde bine şi o remiză"

Selecţionerul Albaniei: "Ne-ar prinde bine şi o remiză"

02 Sep 2010   •   00:00

Selecţionerul Albaniei, Josip Kuzhe, a declarat că echipa sa urmăreşte un rezultat pozitiv la Piatra Neamţ, în meciul cu România din preliminariile CE 2012, precizând că ar fi mulţumit şi cu o remiză, informează publicaţia Albania Sport, în ediţia de joi.

"După un an de muncă, în care am avut destule rezultate pozitive, sunt convins că am acumulat destule lucruri bune şi că s-a creat acea încredere în forţele noastre. Am încredere mai mare în echipă. În România ţintim un rezultat pozitiv, ne-ar prinde bine şi o remiză. Îmi place să fiu sub presiune, acest lucru mă face să fiu mult mai serios. Vrem să dăm totul cu România, e un meci de calificare. Unii ar spune că presiune înseamnă frică. Eu spun că e vorba de responsabilitate. Mă gândesc să jucăm şi ofensiv, pentru a scoate un rezultat bun, dar în acelaşi timp să ne protejăm pentru a nu fi surprinşi", a spus Kuzhe.

Atacantul Erjon Bogdani a menţionat că echipa României merită respect şi are prima şansă la victorie, chiar dacă nu se va putea baza pe o serie de jucători, printre care Adrian Mutu şi Cristian Chivu.

Căpitanul selecţionatei Albaniei, Ervin Skela, a declarat că România este o echipă bună şi periculoasă. "Şi noi ne-am schimbat, aşa cum şi ei au trecut prin multe schimbări. Cred că suntem capabili să facem faţă cu brio acestei întâlniri, cu condiţia să avem răbdare şi dăruire. Trebuie să uităm faptul că le lipsesc Mutu şi Chivu şi ar fi mai uşor de învins. Ar trebui să fim mai atenţi la potenţialul nostru, la faptul că jucăm în deplasare şi că pornim cu şansa a doua", a menţionat Skela.

De asemenea, mijlocaşul Jahmir Hyka a menţionat că naţionala României "reprezintă o forţă". "Trebuie să avem respect şi să acordăm României toată atenţia cuvenită, dar nu ne este teamă. Trebuie să avem încredere în noi, e unicul mijloc prin care putem scoate un rezultat bun", a precizat Hyka.

Atacantul Hamdi Salihi a afirmat că echipa României a fost bine studiată. "Mulţi jucători evoluează la echipe bune din Europa, îi cunoaştem bine. Dar înainte să vorbim de adversari, trebuie să ne uităm la noi. Nu poţi învinge gândindu-te că adversarul e mai slab. Trebuie să munceşti din greu, şi adversarul face acelaşi lucru", a explicat Salihi.

Prima reprezentativă a României întâlneşte, vineri, de la ora 21:00, pe Stadionul Ceahlăul din Piatra Neamţ.

×
Subiecte în articol: echipa nationala