x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Selecţionerul Luxemburgului nu ne dă şanse de calificare

Selecţionerul Luxemburgului nu ne dă şanse de calificare

30 Mar 2011   •   10:36
Selecţionerul Luxemburgului nu ne dă şanse de calificare
Sursa foto: /Reuters

Antrenorul primei reprezentative a Luxemburgului, Luc Holtz, a declarat, marţi, după înfrângerea din meciul cu România, scor 1-3, că naţionala pregătită de Răzvan Lucescu nu mai are şanse de calificare la turneul final al Campionatului European din 2012.

"Timp de 60 de minute am jucat onorabil şi pregătirea fizică a românilor a făcut diferenţa. Chiar şi aşa, la 2-1, dacă noi înscriam cred că era dificil pentru România să mai revină. Nu ştiu dacă la golul al doilea nu a fost ofsaid. Sper ca echipa mea să urmeze linia ascendentă a ultimelor partide şi să facem o figură frumoasă în continuare. România a fost şi va fi superioară Luxemburgului. Nu cred că România are şanse să se califice, pentru asta ar trebui să nu mai piardă nici un punct până la finalul calificărilor", a spus Holtz.

Holtz nu are o părere părea bună nici despre Adrian Mutu, jucător care i-a înscris Luxemburgului două goluri la Piatra Neamţ: "Un jucător care a fost suspendat o dată pentru că s-a dopat, nu ştiu dacă mai trebuia doar suspendat a doua oară".

×