x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Spania - Elveţia 0-1: Beton armat elveţian

Spania - Elveţia 0-1: Beton armat elveţian

16 Iun 2010   •   00:00
Spania - Elveţia 0-1: Beton armat elveţian
Sursa foto: /Reuters

Trupa bătrânelului Otmar Hitzfeld a detonat aseară prima bombă a Cupei Mondiale. Brazilianul naturalizat, Gelson Fernandes a marcat golul unei victorii istorice pentru Ţara Cantoanelor şi care aşează principala favorită la cucerirea titlului mondial într-o poziţie extrem de periculoasă

Elveţia a închis toate culoarele spre poarta lui Benaglio, ofensiva a rămas pe seama tridentului Gelson Fernandes - Derdyok - N'kufo, iar Spania a măcinat în gol, incapabilă să desfacă lacătul perfect gândit de Hitzfeld.

Totul părea să se năruie în minutul 36, când apărarea elveţiană şi-a pierdut stâlpul de control, pe Senderos. Numai că în locul puternicului fundaş de la Fulham a intrat Steve von Bergen, de la Hertha Berlin, care a făcut meciul vieţii, măturând toate baloanele pe care spaniolii încercau să le arunce în careu.

"Înjosire!", a titrat Marca la câteva minute după fluierul final al centralului Howard Webb, recomandându-le jucătorilor lui Del Bosque să lase capetele în jos şI să încerce o "cură de umilinţă".

Pentru live text dati click aici.

×
Subiecte în articol: cm2010