x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Spania - Portugalia 1-0: Super David Villa

Spania - Portugalia 1-0: Super David Villa

de Dragos Stoica    |    29 Iun 2010   •   00:00
Spania - Portugalia 1-0: Super David Villa
Sursa foto: /Reuters

Golgeterul Campionatului European din 2008 a ieşit din nou la rampă! David Villa a marcat aseară unicul gol al meciului susţinut la Cape Town de naţionala Spaniei contra Portugaliei, ajungând la cota patru la actuala ediţie a CM, iar reprezentativa pregătită de Vicente Del Bosque s-a dus în "sferturi", unde va da peste Paraguay.

Spania a început tare partida cu vecinii lusitani, iar în prima repriză a trecut de mai multe ori pe lângă gol prin Fernando Torres şi acelaşi veşnic prezent David Villa, în timp ce Portugalia a ratat lovitura după ce Tiago era să-l învingă pe Casillas cu un şut puternic, pentru ca imediat goalkeeper-ul Realului să-i ia faţa lui Almeida care urmărea balonul. După pauză, Puyol era să provoace şoc propriei echipe, deviind la câţiva centimetri de buturile lui Casillas o centrare banală, dar apoi Spania şi-a turat şi mai tare motoarele.

Golul a căzut în minutul 63, când David Villa a stat perfect la limita ofsaidului în partea stângă a careului, pentru ca apoi să-l biruie pe Eduardo în doi timpi, după ce portughezul s-a opus o dată cu succes şutului său. Paradoxal, deşi era nevoită să iasă la joc, Portugalia n-a putut să reacţioneze. Deşi au avut la dispoziţie aproape o jumătate de oră, lusitanii au fost mult mai puţin periculoşi, ocaziile cele mai mari contabilizându-se tot în dreptul spaniolilor.

În concluzie, victorie pe deplin meritată pentru trupa lui Del Bosque, care pare să aibă misiune ceva mai uşoară în "sferturi", unde va întâlni naţionala Paraguayului.

Pentru livetext daţi click aici.

×
Subiecte în articol: cm2010