x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Stancu a marcat din nou pentru Galata: "Datoria mea este să înscriu şi să-mi ajut echipa!"

Stancu a marcat din nou pentru Galata: "Datoria mea este să înscriu şi să-mi ajut echipa!"

07 Feb 2011   •   09:14
Stancu a marcat din nou pentru Galata: "Datoria mea este să înscriu şi să-mi ajut echipa!"
Sursa foto: /Ajansspor.com

După ce marcase la mijlocul săptămânii trecute în Cupă, Bogdan Stancu a înscris din nou pentru Galatasaray la primul său meci ca titular în campionat, câştigat de echipa antrenată de Gheorghe Hagi, duminică, pe teren propriu, 4-2 cu Eskişehirspor, în etapa a XX-a a Super Ligii din Turcia.

Fostul stelist, care a fost integralist, a înscris în minutul 14, din pasa lui Kazim Kazim. Celelalte trei goluri ale învingătorilor au fost marcate de Lorik Cana '11, Harry Kewell '45 şi Milan Baros '81. Pentru Eskişehirspor au înscris Burhan Eşer '75 şi Umit Karan '77.

"Am avut o evoluţie bună ca echipă. Am început jocul cu determinare aşa cum ne-a cerut antrenorul nostru. În repriza a doua ne-a scăzut puţin randamentul. Nu trebuia să fie astfel, dar în cele din urmă am obţinut o victorie frumoasă. Ca atacant, vreau mereu să înscriu. Însă datoria mea nu este numai să înscriu, ci şi să îmi ajut echipa. Dacă jucăm bine ca echipă, atunci vin şi golurile", a spus Stancu.

La meciul cu Eskişehirspor, poarta echipei Galatasaray a fost apărată de fostul stelist Robinson Zapata. Mijlocaşul Juan Culio, venit la formaţia lui Hagi de la CFR Cluj, a evoluat de asemenea pe toată durata partidei. Argentinianul a primit un cartonaş galben în minutul 66.

În clasament, Trabzonspor, care a remizat acasă, 0-0 cu Antalyaspor, se menţine pe primul loc cu 44 de puncte, fiind urmată de campioana Bursaspor 44 de puncte şi Fenerbahce 42 de puncte. Galatasaray lui Gică Hagi şi Stancu ocupă locul 8, cu 29 de puncte.

Vezi rezumatul video al partidei Galatasaray-Eskişehirspor 4-2

×