x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Ştefan Radu, lăudat după 0-0 cu Milan: "L-a neutralizat pe Pato"

Ştefan Radu, lăudat după 0-0 cu Milan: "L-a neutralizat pe Pato"

02 Feb 2011   •   13:33
Ştefan Radu, lăudat după 0-0 cu Milan: "L-a neutralizat pe Pato"
Sursa foto: /Reuters

Integralist la Lazio în derby-ul cu AC Milan de marţi, scor 0-0, din etapa a 23-a a campionatului Italiei, Radu Ştefan a avut o evoluţie apreciată de presa din Peninsulă. Agenţia Datasport i-a acordat nota 6,5 internaţionalului român, la fel ca şi site-ul tuttomercatoweb.com şi cotidianul Tuttosport. "Ştefan Radu a făcut un meci de mare caracter şi curaj. El a înfruntat cu luciditate ofensiva Milanului", a scris Datasport.

"Românul a închis bine culoarele şi a avut ieşiri rapide din defensivă. L-a neutralizat pe Pato şi a încercat să-i susţină în ofensivă pe Sculli şi Kozak. A avut câte diagonale perfecte, demne de celebrul Favalli", a notat şi tuttomercatoweb.com.

"Radu a strâns bine lângă Dias şi Biava. Trebuie aplaudat pentru o intercepţie care a blocat un contraatac al Milanului. L-a oprit fără probleme pe Pato, dar a suferit puţin când a fost pus sub presiune de Robinho", a scris Tuttosport.

Site-ul calciomercato.it i-a acordat nota 6 lui Ştefan Radu. "S-a limitat doar la apărare şi a încercat să reducă pagubele", a scris calciomercato.it.

×