x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Susic: "Trebuie să dăm cel puţin de două goluri pentru a câştiga"

Susic: "Trebuie să dăm cel puţin de două goluri pentru a câştiga"

25 Mar 2011   •   12:11
Susic: "Trebuie să dăm cel puţin de două goluri pentru a câştiga"
Sursa foto: /Reuters

Selecţionerul Bosniei, Safet Susic, a declarat la conferinţa de presă dinaintea partidei cu România din preliminariile EURO 2012 că echipa sa trebuie să înscrie cel puţin două goluri sâmbătă, la Zenica, pentru a se impune, informează publicaţia 24 Sata.

"Suntem o echipă care joacă destul de riscant, iar un singur gol marcat împotriva României nu va fi de ajuns. Aşa că sâmbătă va trebui să înscriem de două ori, cel puţin. Avem destui jucători care pot pune în pericol poarta adversă. Avem o echipă ofensivă, putem pune probleme oricui. Portarul Hasagic şi mijlocaşul Pjanic, care s-au confruntat cu unele probleme medicale, vor fi apţi de joc. Azi vom avea un antrenament uşor, nu vreau să-i forţăm pe jucători, vin după meciuri multe la echipele lor de club şi trebuie să fie în cea mai bună stare de joc", a spus Susic.

"Am văzut că şi românii sunt încrezători înaintea acestui joc. Ar fi foarte bine să iasă la atac, ne-ar conveni, dar mi-e greu să cred că ne vor subestima. Au şi ei calculele lor, vin la Zenica în primul rând să nu piardă. Dacă învingem noi, facem 7 puncte iar România rămâne cu două. Cred că adversarul va folosi opt-nouă jucători care au evoluat şi în meciul amical cu Italia", a mai spus tehnicianul.

Partida Bosnia - România, contând pentru pentru grupa a 4-a a preliminariilor Euro-2012, se va disputa, sâmbătă, la Zenica. Meciul va fi transmis în direct, de la ora 20:15 de Pro TV.

×