x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Tamaş este fericit la WBA: "În Anglia mă simt ca acasă!"

Tamaş este fericit la WBA: "În Anglia mă simt ca acasă!"

05 Dec 2010   •   10:39
Tamaş este fericit la WBA: "În Anglia mă simt ca acasă!"
Sursa foto: /WBA.co.uk

Internaţionalul român Gabriel Tamaş a declarat pentru ziarul Birmingham Mail, după ce a semnat un nou contract cu echipa West Bromwich Albion, că este fericit în Anglia, unde se simte ca acasă şi îi place totul.

"M-am transferat de multe ori înainte de a ajunge la West Bromwich. Pentru un fotbalist este greu să se stabilească undeva unde nu se adaptează. Poate familia are ceva cu locul respectiv. În Anglia îmi place fotbalul, viaţa, îmi place totul. Mă simt ca acasă! Sunt cel mai fericit aici ca fotbalist", a spus Tamaş.

Fundaşul român a precizat că a avut o înţelegere cu WBA prin care, după 15 etape de Premier League, îşi va îmbunătăţi contractul. "Sunt foarte fericit că am semnat cu West Bromwich. Îmi plac acest club, staff-ul tehnic şi echipa. În plus, prietena mea este foarte fericită aici, iar familia mea se simte bine", a spus Gabi.

Tamaş a vorbit şi despre meciul pe care West Bromwich Albion îl va disputa, duminică, în compania nou-promovatei Newcastle, spunând că va fi o partidă dificilă şi că îl respectă pe atacantul Andy Carroll.

Gabriel Tamaş a semnat un nou contract cu gruparea West Bromwich Albion, îmbunătăţit în favoarea lui, care este valabil până în 2014, cu opţiune de prelungire pentru încă un an. Contractul fostului dinamovist cu WBA se extindea oricum până în 2014, însă conducerea clubului englez a decis să îmbunătăţească termenii înţelegerii în favoarea românului ca urmare a evoluţiilor bune şi foarte bune ale acestuia.

×