x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Trădaţi de arbitru. Au marcat după o super-schemă, dar tuşierul nu a respectat înţelegerea VIDEO

Trădaţi de arbitru. Au marcat după o super-schemă, dar tuşierul nu a respectat înţelegerea VIDEO

23 Oct 2013   •   15:27
Trădaţi de arbitru. Au marcat după o super-schemă, dar tuşierul nu a respectat înţelegerea VIDEO

Un asistent al partidei Inverness - Partick Thislte le-a anulat gazdelor un gol marcat după ce acestea au executat extrem de inteligent un corner, în privinţa căruia îl avertizaseră de altfel pe arbitru, scrie RomâniaTV.NET.

Citeşte şi Execuţie magnifică. Super-gol, din rabona, de la 20 de metri VIDEO

Formaţia scoţiană Inverness a pierdut cu scorul de 1-2 meciul jucat pe teren propriu contra celor de la Partick Thistle, dar fotbaliştii săi au toate motivele să fie nemulţumiţi de unul dintre tuşieri, care le-a anulat un gol despre care s-ar putea spune că a fost marcat regulamentar.

Citeşte şi Execuţie teribilă a unui corner. Un armean s-a împiedicat şi a căzut cu burta pe minge VIDEO

Ross Draper a mers la colţul terenului, a mişcat mingea spunându-i tuşierului că astfel a executat cornerul, iar Aaron Doran a luat acţiunea pe cont propriu, pornind în dribling, centrând şi ulterior reuşind să înscrie. Iniţial golul a fost validat, însă după mai multe parlamentări tuşierul a considerat că Doran nu avea voie să pornească cu mingea la picior şi trebuia să centreze sau să paseze dintr-o atingere.

Urmăreşte VIDEO cu execuţia de gol anulată de arbitru pe RomâniaTV.NET.

×