x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Tragedie în Argentina: Un suporter a fost omorât la Buenos Aires! (cu video)

Tragedie în Argentina: Un suporter a fost omorât la Buenos Aires! (cu video)

21 Mar 2011   •   10:26
Tragedie în Argentina: Un suporter a fost omorât la Buenos Aires! (cu video)
Sursa foto: /Reuters

20 martie 2011 este o zi pe care microbiştii argentinieni vor trebui s-o uite cât mai repede! "El Clasico" Velez Sarsfield-San Lorenzo este considerat un meci cu înalt grad de risc şi de ceea ce le-a fost teamă autorităţilor, nu au scăpat.

Un suporter al echipei San Lorenzo, Ramon Aramayo, în vârstă de circa 40 de ani a fost omorât, duminică, în incidentele care s-au produs pe străzile din jurul stadionului "Jose Amalfitani" din Buenos Aires între un grup de aproximativ 160 de fani şi forţele de poliţie înainte de startul partidei, a anunţat responsabilul serviciilor medicale de urgenţă din oraş, Alfredo Crescenti, citat de AFP. De asemenea, au fost rănite grav şapte persoane, două dintre acestea fiind poliţişti.

Conform unei statistici a organizaţiei "Salvemos al futbol", bărbatul de 40 de ani este cea de-a 252-a victimă a violenţelor produse în fotbalul argentinian din 1924 până în prezent.

Meciul, care conta pentru etapa a 6-a a turneului Clausura din campionatul argentinian, a fost întrerupt de arbitrul Sergio Pezzotta în minutul 7 din cauza violenţelor din tribune. Fanii echipei San Lorenzo au încercat să pătrundă pe teren după ce au trecut de o barieră de securitate. Portarul formaţiei San Lorenzo, Pablo Migliore, a fost lovit de un obiect aruncat din tribună de un fan al celor de la Velez Sarsfield.


×