x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international UEFA l-a suspendat cinci etape pe Mourinho

UEFA l-a suspendat cinci etape pe Mourinho

06 Mai 2011   •   17:46
UEFA l-a suspendat cinci etape pe Mourinho
Sursa foto: /Reuters

UEFA l-a pedepsit drastic pe antrenorul Realului, Jose Mourinho, care a fost amendat cu 50.000 de euro şi  suspendat cinci etape după ce a acuzat forul european de conspiraţie în favoarea Barcelonei, adversara madrilenilor în semifinalele Ligii Campionilor.

 

După meciul-tur, câştigat de catalani chiar pe Santiago Bernabeu, scor 2-0, Morinho, care a fost eliminat pentru proteste, a declarat în conferinţa de presă că UEFA şi arbitrii au dat o mână de ajutor Barcelonei în tentativa de a se califica în finală.

 

Comisia de Disciplină a UEFA a considerat aceste comentarii drept “inadecvate” şi a procedat în consecinţă, suspendându-l cinci meciuri pe antrenorul lusitan, dintre care una cu suspendare, care va fi efectuată doar dacă Mourinho va recidiva în următorii trei ani.

 

Lusitanul a ispăşit deja o etapă, în returul cu Barcelona, ceea ce înseamnă că Mourinho nu va sta pe banca Realului în primele trei meciuri din faza grupelor Ligii Campionilor, în sezonul 2011-2012, în cazul în care va rămâne la cârma echipei madrilene.

×
Subiecte în articol: suspendare uefa jose mourinho