x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Un antrenor celebru, dat în judecată pentru un interviu acordat unei televiziuni din România

Un antrenor celebru, dat în judecată pentru un interviu acordat unei televiziuni din România

07 Iul 2016   •   14:33
Un antrenor celebru, dat în judecată pentru un interviu acordat unei televiziuni din România

Legendarul antrenor francez Guy Roux (77 de ani) ar putea răspunde în faţa legii pentru afirmaţiile despre mijlocaşul portughez Renato Sanches făcute în timpul unui interviu acordat televiziunii române Dolce Sport, anunţă presa din Portugalia, scrie prosport.ro.

"Portugalia nu arată extraordinar, iar la portughezi este un singur jucător mare şi nu poate face totul de unul singur (n.r. Cristiano Ronaldo). În rest, este o echipă obişnuită. Sanches? Da, el spune că are 18 ani. El trebuie să se uite la trecutul său. Data sa de naştere a fost declarată câţiva ani mai târziu. Data nu este adevărată. Eu cred că are 23, 24 de ani. Dar este foarte bun", a declarat Roux într-un interviu difuzat de DolceSport (aici puteţi urmări filmarea).

Conform Diario de Noticias mijlocaşul care tocmai a obţinut calificarea în finala Euro 2016 cu naţionala Protugaliei şi-a însărcinat avocaţii pentru a strânge toate documentele necesare pentru a demonstra că vârsta sa e reală şi se pregăteşte să-l dea în judecată pe Guy Roux pentru afirmaţiile făcute.

×
Subiecte în articol: Guy Roux Renato Sanches euro 2016