x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Un nou rezultat mare pentru Marius Șumudică în Turcia!

Un nou rezultat mare pentru Marius Șumudică în Turcia!

10 Dec 2017   •   20:59
Un nou rezultat mare pentru Marius Șumudică în Turcia!
Sursa foto: captura Digisport

Un nou rezultat mare pentru Marius Șumudică în Turcia! Kayserispor a scos un egal eroic cu Beșiktaș, scor 1-1, după ce gazdele au jucat aproape o repriză întreagă în 10 oameni, Tiago Lopes fiind eliminat.

După 15 etape, Kayserispor și Beșiktaș sunt la egalitate (27 de puncte). Campioana Turciei este pe locul 4, în timp ce Kayseri ocupă poziția a 5-a.

Cele două sunt la 5 puncte distanță de liderul Galatasaray. În Turcia, podiumul este completat de Istanbul BB și Fenerbahce, scrie Digisport.

Kayserispor a deschis scorul în minutul 31 prin Umut Bulut. Cenk Tosun a egalat din penalty în minutul 45+3 pentru campioana en titre.

Echipa lui Şumudică a rămas în inferioritate numerică în minutul 49, când Tiago Lopes, fostul jucător al lui CFR Cluj, a luat al doilea cartonaş galben.

Portarul Silviu Lung Jr a fost titular şi a văzut cartonaşul galben în minutul 87. Cristian Săpunaru a fost şi el integralist la gazde, la care Fernando Boldrin, fost jucător în Liga I, a evoluat până în minutul 54.

După acest rezultat, revelaţia Kayserispor este pe poziţia a cincea a clasamentului, la cinci puncte de liderul Galatasaray.

Internaţionalul român Bogdan Stancu a jucat vineri tot meciul pentru Bursaspor, învinsă acasă cu 1-0 de Fenerbahce.

În clasament conduce Galatasaray, 32 de puncte, urmată de Istanbul Başakşehir, 30 p, Fenerbahce, 29 p, Beşiktaş, 27 p, Kayserispor, 27 p, Goztepe Izmir, 27 p, Trabzonspor, 25 p, Bursaspor, 24 p etc.

×
Subiecte în articol: marius sumudica Kayserispor