x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Van Gaal şi-a dat pantalonii jos pentru a arăta cine e şeful în vestiarul lui Bayern

Van Gaal şi-a dat pantalonii jos pentru a arăta cine e şeful în vestiarul lui Bayern

03 Feb 2011   •   15:04
Van Gaal şi-a dat pantalonii jos pentru a arăta cine e şeful în vestiarul lui Bayern
Sursa foto: /Reuters
149777-425590433-gm1e7141oc301-rtrmadp-3-soccer-germany.jpgPlecat de la Bayern Munchen la AS Roma, atacantul italian Luca Toni a povestit un episod inedit petrecut la echipa bavareză. Toni a declarat pentru cotidianul Bild că antrenorul lui Bayern, olandezul Louis van Gaal, şi-a dat jos pantalonii pentru a le arăta elevilor săi că are testicule, astfel că doar el decide titularii şi rezervele.

"Într-o zi, antrenorul a vrut să ne arate clar că el poate trimite pe banca de rezerve orice jucător, indiferent de numele acestuia, pentru că are testiculele necesare să facă asta. Ca să ne şi demonstreze, şi-a dat jos pantalonii. Nu mai văzusem niciodată un asemenea gest, a fost o nebunie totală. N-am văzut bine ce are acolo, pentru că eu nu stăteam în primul rând", a explicat Toni.

După ce a marcat 38 de goluri în 60 de meciuri jucate în campionatul german pentru Bayern, Toni a fost împrumutat, în ianuarie 2010, la AS Roma, după un conflict cu Van Gaal, care îl trimisese la echipa secundă a clubului.

×