x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Variantă-şoc: Fiorentina a regizat scandalul pentru a scăpa de Mutu!

Variantă-şoc: Fiorentina a regizat scandalul pentru a scăpa de Mutu!

06 Ian 2011   •   10:05
Variantă-şoc: Fiorentina a regizat scandalul pentru a scăpa de Mutu!

Presa din Firenze a comentat pe larg ultimul incident care l-a avut în centru pe Adrian Mutu. Italienii avansează chiar şi ipoteza că ieşirea lui Mutu ar fi fost provocată de oficialii clubului Fiorentina.

Site-ul fiorentina.it scrie că Mutu îşi anunţase deja colegii, înaintea antrenamentului de miercuri, că se desparte de Fiorentina. "La revedere, băieţi, plec la Cesena!", ar fi spus Briliantul, sigur de trecerea sa la gruparea de pe locul 18 din Serie A. A primit apoi un telefon, cel mai probabil de la Ioan Becali, aflat la negocieri cu şeful clubului, care l-a anunţat că Fiorentina nu mai este dispusă să-l lase să plece liber decât la o echipă din străinătate, nu şi din Italia. De aici şi ieşirea nervoasă a atacantului, în special la adresa antrenorului Sinişa Mihajlovic.

Firenzeviola.it avansează şi varianta că oficialii grupării toscane i-au provocat ieşirea pentru a putea rupe contractul unilateral. Ar scăpa astfel de plata salariului lui Mutu pe parcursul a unui an şi jumătate, cât mai este valabil actualul acord, dacă Mutu nu ar fi de acord cu plecarea la o altă echipă.

Fiorentina a încercat în această iarnă să îl vândă pe Mutu, dar nici una dintre variantele de transfer avansate de presa internaţională, Napoli, Marseille, Malaga sau Galatasaray, nu s-au concretizat.

×