x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Vești proaste din Spania! Portarul Sergio Rico rămâne în stare gravă

Vești proaste din Spania! Portarul Sergio Rico rămâne în stare gravă

de Redacția Jurnalul    |    10 Iun 2023   •   15:40
Vești proaste din Spania! Portarul Sergio Rico rămâne în stare gravă
Sursa foto: Facebook

Portarul spaniol al lui PSG, Sergio Rico, victima unui accident de călărie pe 28 mai, rămâne în stare gravă şi este din nou sedat după ce iniţial a fost scos din coma artificială în care fusese plasat, scrie AFP.

"El este în continuare la Terapie Intensivă, medicii îl monitorizează îndeaproape", a comunicat spitalul unde este internat, Virgen del Rocio.

Internaţionalul spaniol Sergio Rico, portarul de rezervă al echipei de fotbal Paris Saint-Germain, a fost internat în stare gravă după un accident de călărie produs în Andaluzia pe 28 mai.

Victima unui traumatism cranio-cerebral, Rico a fost transportat cu elicopterul la spitalul Virgen del Rocio, unde a fost plasat sub asistenţă respiratorie.

Conform familiei sale, accidentul s-a petrecut când calul pe care îl călărea "a devenit incontrolabil" din cauza unei "şarete trase de catâri".

El a fost victima acestui accident de călărie în apropierea locuinţei sale, la festivităţile El Rocio de la Huelva (sud-vestul Spaniei).

Ajuns în 2019 la PSG de la Sevilla FC, Sergio Rico (29 de ani, o selecţie) a jucat 24 de meciuri pentru clubul parizian. El a fost împrumutat la Mallorca în a doua jumătate a sezonului trecut. A

×
Subiecte în articol: Sergio rico terapie intensiva