x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Franck Ribery acuzat de înşelăciune

Franck Ribery acuzat de înşelăciune

de Ovidiu Ciutescu    |    28 Dec 2008   •   00:00
 Franck Ribery  acuzat de înşelăciune

Fostul impresar al internaţionalului francez de la echipa germană de fotbal Bayern Munchen Franck Ribery l-a reclamat pe fostul său client şi prieten pentru înşelăciune şi i-a cerut 6 milioane de euro, reprezentând comisioane şi servicii prestate, dar neachitate.



"Ribery îmi datorează peste 6 milioane de euro", afirmă Bruno Heiderscheid, într-o declaraţie publicată de ziarul popular german Bild. Potrivit spuselor sale, Heiderscheid a dus tratativele pentru transferul jucătorului de la Olympique Marseille la Bayern Munchen, dar cu 2 săptămâni înainte de concretizarea acordului Ribery i-a luat contractul. Ca unică explicaţie, Ribery i-ar fi spus la telefon că soţia sa, Waniba, nu este de acord ceea ce făcuse impresarul, ceea ce îl face acum pe Heiderscheid să aprecieze că mijlocaşul francez este total dominat de soţie.

Heiderscheid, un cetăţean luxemburghez de 40 de ani, a depus o acţiune judiciară împotriva internaţionalului francez în faţa Tribunalului sportiv internaţional (TAS), dar a pierdut în această instanţă sportivă în aprilie 2008. De data aceasta, el a depus o nouă acţiune la procuratura din Marsilia, argumentând că declaraţiile lui Ribery la TAS pot fi considerate false, existând, de asemenea, şi documente false, mai notează Agerpres.

×
Subiecte în articol: sport