x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport FRF - Bivolaru a demisionat

FRF - Bivolaru a demisionat

de Dragos Stoica    |    26 Oct 2005   •   00:00
FRF - Bivolaru a demisionat

Secretarul general adjunct al FRF, Cristian Bivolaru, spune adio echipei lui Mircea Sandu.

Consternat de atacurile presedintelui FRF la adresa sa, seful departamentului international si-a anuntat ieri demisia din cadrul forului federal, unde a lucrat in ultimii 19 ani

Acuzat direct saptamana trecuta de Mircea Sandu ca nu si-ar mai fi indeplinit performant problemele de serviciu in ultimii trei ani, seful departamentului international al FRF, Cristian Bivolaru, a convocat, ieri, o conferinta de presa in care si-a anuntat demisia, fiind sustinut din sala de doar un singur coleg, Ionel Piscanu, seful protocolului FRF.

CUMPANIT. Bivolaru a aparut in fata reprezentantilor presei afisand o mina relaxata, specifica unui om impacat cu situatia. "Am luat aceasta decizie dupa aproape o saptamana de gandire, asa ca nu este o hotarare adoptata la cald. In urma unor analize foarte serioase, am ajuns la concluzia ca acest lucru este cea mai buna solutie. Motivele demisiei mele sunt legate direct de aparitia publica a presedintelui FRF, care a afirmat ca nu mi-as mai fi indeplinit indatoririle asa cum ar fi trebuit. Nu numai ca nu sunt de acord, dar consider aceste declaratii total la nelalocul lor, jignitoare si neadevarate", a spus, ieri, Cristian Bivolaru.

CULISE. Fostul secretar general adjunct este convins ca iesirea lui Mircea Sandu la adresa sa a fost provocata din alte motive: "Din cate am inteles, a fost vorba si de niste semnale pe care le-a primit in legatura cu o eventuala trecere a mea in cealalta asa-zisa tabara, a lui Gica Popescu. Eu n-am vorbit nici macar o singura data cu Gica Popescu despre alegerile la presedintia FRF, n-am primit nici o propunere. De altfel, a doua zi dupa declaratiile lui Mircea Sandu, Gica Popescu, cu care ma cunosc de aproape 20 de ani, m-a sunat si mi-a spus ca nu ar fi indraznit niciodata sa apeleze la mine ca eventuala sursa de informatii".

PRESA. Bivolaru a mai dezvaluit faptul ca Mircea Sandu ar fi fost iritat de o afirmatie mai veche de-a sa: inainte ca boss-ul federal sa-si depuna candidatura, Bivolaru ar fi spus intr-un cerc restrans ca presa ar "desfiinta" FRF daca Mircea Sandu s-ar fi decis sa-si doreasca un nou mandat. Vorbele au ajuns insa si la urechile lui Sandu, care n-a ratat acum ocazia de a-si plati politele. "Eu sunt un om devotat echipei in care lucrez. Eu doar am incercat sa pastrez o colaborare si sa mai indulcesc relatiile dintre FRF si media", a afirmat Bivolaru.

RAZBUNARE
"Sunt nemultumit de activitatea lui Cristi Bivolaru din ultimii trei ani si imi reprosez ca am preluat unele din atributiile sale. Stiu ca sunt inconjurat de tradatori" - Mircea Sandu , presedinte FRF , in 18 octombrie

IMPACAT
"Acuzele presedintelui sunt jignitoare si total neadevarate. M-am decis greu sa plec din FRF dupa 19 ani. Am constiinta impacata ca am facut ce a depins de mine pentru binele fotbalului" - Cristian Bivolaru

VIITOR INCERT
Intrebat daca ar reveni in FRF in cazul in care Gica Popescu ar castiga alegerile si l-ar chema alaturi de el, Bivolaru a fost cinstit: "Mi-e foarte greu sa parasesc FRF dupa 19 ani si mi-ar fi si mai greu sa parasesc definitiv fotbalul. As fi un fariseu daca n-as recunoaste ca mi-ar placea mult sa revin si sa-mi continuu munca cu placerea de zi cu zi pe care am avut-o candva, dar care se pierduse in ultima perioada". Referitor la alegerile FRF, Bivolaru n-a vrut sa ofere pronosticuri, marginindu-se sa spuna sec: "Mircea Sandu este in avantaj, in sensul perspectivei de a fi ales".
×
Subiecte în articol: sport mircea sandu bivolaru