x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport FRF - Cu ce a gresit Cristian Bivolaru

FRF - Cu ce a gresit Cristian Bivolaru

de Dragos Stoica    |    21 Oct 2005   •   00:00
FRF - Cu ce a gresit Cristian Bivolaru

La conferinta de presa in care si-a anuntat intentia de a candida pentru un nou mandat, Mircea Sandu a dezvaluit ca intentioneaza sa se desparta de secretarul general Cristian Bivolaru.

MARGINALIZAT. Perceput mereu de presa drept unul dintre putinii angajati ai FRF cu adevarat competenti, ascensiunea lui Bivolaru in FRF a inceput dupa Revolutie, cand a intrat in echipa lui Mircea Sandu. Cu toate ca au lucrat impreuna in ultimii 15 ani, relatiile dintre cei doi s-au deteriorat constant. Constient ca Bivolaru este un tip rafinat si inteligent, Mircea Sandu l-a marginalizat deliberat pe secretarul general, promovand in schimb in imediata sa apropiere indivizi obedienti si lipsiti de personalitate. In acelasi timp, Bivolaru si-a pastrat verticalitatea, fara sa ezite vreodata sa-si exprime fatis parerile.

RAZBUNARE. Ramas fara selectioner dupa Campionatul Mondial din Franta, Sandu a organizat un simulacru de concurs pentru alegerea acestuia. Victor Piturca a fost preferat in fata lui Mircea Lucescu si Ladislau Boloni, iar Bivolaru a fost singurul om din FRF care s-a declarat dezamagit de solutia aleasa, declaratie ce a starnit un acces de isterie din partea lui Mircea Sandu. In ultimul timp, simtindu-si scaunul tot mai subred, "Nasu’" a inceput sa-si suspecteze toti subalternii de comploturi, de aici scapand si declaratia ca este inconjurat de tradatori. Cum afirmatia l-a vizat direct pe Bivolaru, care este in relatii foarte bune cu Gica Popescu, Sandu n-a ezitat sa-si plateasca politele, alegand insa cel mai neinspirat motiv: cel al competentei. Oarecum normal, cata vreme Bivolaru nu are un pat in birou ca Bela Kassai si nici nu incinge gratarul atat de bine ca nea Gica portarul.

×
Subiecte în articol: sport bivolaru