x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Galatasaray – Dinamo 4-1 : Coşmar pe Bosfor

Galatasaray – Dinamo 4-1 : Coşmar pe Bosfor

de Daniel Stan    |    23 Oct 2009   •   00:00
Galatasaray – Dinamo 4-1 : Coşmar pe Bosfor
Sursa foto: /AFP/MEDIAFAX

Dinamoviştii nu au rezistat decât o jumătate de oră în infernul de pe "Ali Sami Yen" şi în faţa unei formaţii care a aşteptat o singură greşeală pentru a se descătuşa.

Antrenorul Ion Marin era conştient de ce îl va aştepta aseară la Istanbul. "Un egal ar fi extraodinar pentru noi, deşi va fi foarte greu", spunea tehnicianul. Peste 25.000 de suporteri fanatici ai Galatei au creat o atmosferă care a făcut ca dinamoviştii să tremure în primele minute. Uşor, uşor "focul" părea că a trecut, iar Torje, Andrei Cristea şi Alexe au început să pună probleme.

A fost nevoie însă ca defensiva dinamovistă să-i ajute pe turci, Kemell ('32) înscriind un gol stupid. Din acest moment, s-a dezlănţuit iadul. Kadir Keita şi Nonda au făcut prăpăd cu apărătorii "câinilor", iar desprinderea a venit logic, Nonda înscriind fără probleme din mijlocul unui careu golaş ('42). Torje putea readuce pe Dinamo în joc, însă s-a speriat singur în faţa lui Leo Franco.

ION MARIN, DEZAMĂGIT
Şi ca totul să devină şi mai negru pentru dinamovişti, Nonda a mărit diferenţa imediat după reluare, la o gafă penibilă a lui Lucian Goian. Trebuia să facă şi Zie Diabate un penalty, iar Elano a făcut 4-0. Din acest moment, "Cim Bom" a lăsat impresia că nu mai forţează, iar N'Doye a redus din umilinţă. La final antrenorul dinamoviştilor era dezamăgit. "Scorul este prea mare faţă de diferenţa din teren. Am avut ocazii, chiar şi la 0-0, însă fotbalul nu te iartă când greşesşti", a declarat Ion Marin.

GRUPA F
Galatasaray - Dinamo Bucureşti 4-1
Kewell ('32), Nonda ('42, '47), Elano ('58-pen) / N'Doye ('61)
Panathinaikos - Sturm Graz 1-0
Salpingidis ('60-pen)
Clasament: 1. Galatasaray 7p, 2. Panathinaikos 6p, 3. Dinamo 3p, 4. Sturm Graz 1p.

×
Subiecte în articol: sport