x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Galatasaray - Nelinistea "Regelui"

Galatasaray - Nelinistea "Regelui"

25 Apr 2005   •   00:00

Cu cinci etape inainte de finalul sezonului, Galatasaray se mentine la 4 puncte de liderul Fenerbahce, dupa ce a invins cu 1-0, duminica seara, pe Diyarbakir. Presa turca apreciaza insa ca partida a fost una extrem de plictisitoare, spre deosebire de meciul dintre fostele vedete ale gruparii din Istanbul, care a avut loc tot duminica.



  • de DELIA GOMOESCU

  • FESTIVITATE. Gica Popescu si Gica Hagi au fost din nou coechipieri, cu prilejul centenarului Cim Bom
    NERVOS. "Galatasaray a avut primul atac demn de mentionat in minutul 27. Printre cascaturi, echipa galben-rosie era urmarita de spectatori cu gandul: «Ah, daca ar intra pe teren Hagi si Metin Yildiz... Au jucat extraordinar in meciul vedetelor»", scrie Kanat Atkaya, editorialistul lui Hurriyet. Ziarul turc subliniaza ca Gheorghe Hagi a fost foarte nervos pe durata intregului meci. "Nu este usor sa il multumesti pe Hagi. El a tipat mereu cand s-a pierdut mingea la mijlocul terenului si la ocaziile ratate. Poate ca ii compara pe jucatorii de pe teren cu el insusi. Nu poate fi oricine Hagi! Acesta este un talent, ceva innascut, nu poate fi castigat ulterior".

    VINOVAT. Exista insa si pareri contra, vizavi de atitudinea "Regelui". "Fotbalistii lui Galatasaray sunt stresati de Hagi. El tipa intr-una si ii bulverseaza pe jucatori. Iar la schimbari nu ia decizii corecte", scrie Sabah.

    SARBATOARE DE CENTENAR
    Gica Hagi a marcat doua goluri in meciul fostelor vedete ale lui Galatasaray, organizat pe "Ali Sami Yen" cu ocazia centenarului clubului. Din echipa "Regelui", care a invins cu 5-3, a facut parte si Gica Popescu. In schimb, in formatia adversa a evoluat Iosif Rotariu. Cotidianul Milliyet a laudat jocul actualului antrenor al Galatei, in partida jubiliara. "Golul inscris de Hagi de langa punctul din care se executa cornerul a fost poate ultima sa reusita extraordinara. El a mai inscris un gol frumos, dupa ce a driblat mai multi jucatori. Cat a fost pe teren, a dat 20 de pase lungi, fara ca mingea sa fie interceptata de adversari. Ar mai fi putut juca", apreciaza jurnalul turc.

    ×
    Subiecte în articol: sport Gheorghe Hagi