x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Galop de sănătate

Galop de sănătate

de Vlad Ionescu    |    05 Dec 2007   •   00:00
Galop de sănătate
Sursa foto: ALEX MICSIK/

In cel de-al doilea meci din grupa D a Campionatului Mondial din Franţa, Romănia a zdrobit Tunisia cu scorul de 39-21. Fetele noastre sunt deja calificate in turul următor.

CM HANDBAL - Romănia a trecut de grupe


In cel de-al doilea meci din grupa D a Campionatului Mondial din Franţa, Romănia a zdrobit Tunisia cu scorul de 39-21. Fetele noastre sunt deja calificate in turul următor.

După victoria cu emoţii obţinută impotriva Chinei, Romănia a etalat in faţa Tunisiei un joc mai apropiat de ceea ce se aşteaptă de la o pretendentă la titlu. Africancele au incercat fără prea mare succes să scape de eticheta de prezenţă exotică la acest turneu final, ceea ce nu le-a reuşit decăt in primele minute. In rest, romăncele au zburdat pe teren, izbutind să inscrie din toate poziţiile, ca la antrenament.

PROGRES. Antrenorii Tadici şi Muşi au rulat intregul lot, toate jucătoarele de cămp reuşind să-şi treacă numele pe lista marcatoarelor. Principala noastră armă a fost contraatacul, la care s-a inregistrat un procent de reuşită de sută la sută. După evoluţia mai ştearsă din meciul cu China, extrema Ramona Maier s-a descătuşat, nouă dintre cele zece aruncări ale sale incheindu-se cu gol. Poarta a fost asigurată, pe rănd, de Luminiţa Dinu şi Tereza Tamaş, ultima reuşind să apere două aruncări de la 7 metri.

In urma acestui rezultat, Romănia s-a calificat in faza următoare, alături de Polonia, care a trecut cu 27-20 de China. Meciul Romănia - Polonia s-a disputat aseară, rezultatul acestuia urmănd să conteze in economia grupei principale II, care va debuta măine, la Dijon. Celelalte echipe calificate in această grupă sunt şi ele cunoscute. Este vorba despre Ungaria, Spania (grupa E), Coreea de Sud şi Germania (grupa F).

vlad.ionescu@jurnalul.ro

×
Subiecte în articol: sport