x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Gângioveanu, la FC Vaslui

Gângioveanu, la FC Vaslui

de Mario Morcov    |    23 Iul 2009   •   00:00
Gângioveanu, la FC Vaslui
Sursa foto: Darius Mitrache/Gazeta Sporturilor/Intact Images

În schimbul a 750.000 de euro, gruparea moldoveană şi-a asigurat serviciile internaţionalului de tineret, pe care îl va deţine însă în coproprietate cu Ştiinţa.



Căzut în dizgraţia lui Adrian Mititelu, după ce a ales să susţină examenul de Bacalaureat în loc să se prezinte la antrenamentele echipei, Constantin Gângioveanu este, începând de ieri, jucătorul echipei FC Vaslui. Mijlocaşul de 20 de ani s-a înţeles cu moldovenii pentru un contract pe o perioadă de 3 ani şi un salariu stagional de 240.000 de dolari, cu 180.000 de dolari mai mult decât ar fi câştigat dacă ar fi rămas la gruparea din Bănie.

PLEACĂ ŞI ILIE BALACI!
Managerul general al Universităţii, Ilie Balaci, va părăsi şi el clubul zilele acestea, pentru a prelua conducerea tehnică a unei formaţii din Kuweit. "E foarte posibil ca peste câteva zile să plec, pentru că, sincer, asta îmi doresc. Am semnat un precontract cu o formaţie din Kuweit şi, cu alte cuvinte, este foarte posibil să o iau de la capăt în meseria de antrenor", a declarat "Minunea Blondă".

Altfel, Universitatea l-a achiziţionat, contra sumei de 75.000 de euro, pe fundaşul stânga Josip Misic (22 de ani), de la NK Medimurje, formaţie din prima ligă croată, care a fost testat de antrenorul Daniel Mogoşanu în amicalul cu Greuther Furth (4-4).

×
Subiecte în articol: sport