x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Geupa E - Lyon mai are un pas

Geupa E - Lyon mai are un pas

de Delia Gomoescu    |    01 Noi 2006   •   00:00
Geupa E  - Lyon mai are un pas

Echipa antrenata de Gerard Houllier poate obtine in aceasta seara biletele pentru faza urmatoare. Conditia: sa invinga pe Dinamo Kiev, iar Realul sa nu piarda cu Steaua.

Neinvinsa in campionat si Liga Campionilor, Lyon are un singur obiectiv in partida cu Dinamo Kiev: o noua victorie. Pe care francezii au toate sansele sa o obtina, tinand cont de diferentele dintre cele doua echipe. Un succes ar putea reprezenta totodata si adjudecarea biletelor pentru optimi cu doua etape inainte de final.

SANSA. "Avem o ocazie deosebita in fata Kievului. Ar fi o buna performanta, daca am reusi pentru al doilea sezon consecutiv sa ne calificam dupa primele patru meciuri", a spus portarul Gregory Coupet. La randul sau, antrenorul Gerard Houllier admite ca este o intalnire importanta, dar nu are emotii: "Este un meci care ne poate aduce calificarea. Dar nu este o partida cruciala. Aceea va fi finala".

NEINVINSI. In urma cu doua saptamani, la Kiev, Lyon a invins cu 3-0. De altfel, baietii lui Gerard Houllier nu au mai pierdut un meci din data de 30 iulie, adunand 16 partide fara infrangere in toate competitiile. Francezii sunt autorii unei serii de 13 victorii consecutive. In ceea ce-i priveste pe ucraineni, intalnirea cu Lyon poate reprezenta ultima sansa de a prinde locul 3.

SASE ABSENTI LA KIEV
Dinamo Kiev a facut deplasarea in Franta fara sase indisponibili. Brazilienii Diogo Rincon si Carlos Correa s-au adaugat listei accidentatilor de lunga durata, pe care se mai afla fundasii Serghei Fiodorov, Vasil Vasciuk, Goran Sablic, si mijlocasul Ruslan Rotan. In schimb, in primul unsprezece va reveni brazilianul Kleber, si el absent o perioada indelungata.

FARA FRED, DAR CU CAREW
Antrenorul Gerard Houllier nu va putea conta pe atacantul brazilian Fred si nici pe fundasii Cacapa si Muller, toti accidentati. In schimb, pe teren va fi prezent John Carew. Norvegianul, indisponibil la inceputul sezonului, a revenit cu gol duminica, in meciul de campionat cu Nancy. De asemenea, intre buturi revine Gregory Coupet, care in partida tur de la Kiev a fost accidentat.
×
Subiecte în articol: sport