x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Gheorghe Hagi - Daca nu e Galata, e Steaua

Gheorghe Hagi - Daca nu e Galata, e Steaua

24 Mai 2005   •   00:00

Viitorul lui Gheorghe Hagi ca antrenor pare legat, cel putin in perioada imediat urmatoare, de numele a doua echipe: Galatasaray si Steaua.

PE GANDURI. Hagi nu stie pe cine va antrena de la anul
In timp ce presedintele turcilor, Ozhan Canaydin, nu stie inca daca Hagi va ramane sau nu alaturi de Cim Bom, Gigi Becali spune ca "Regele" reprezinta obiectivul numarul unu pentru formatia din Ghencea.

NEHOTARAT. Presedintele clubului turc a declarat in cadrul unei emisiuni televizate ca este multumit de rezultatele antrenorului roman, dar a lasat sa se inteleaga ca Hagi ar putea pleca. "Am castigat Cupa Turciei si ne-am luptat pana in ultimele etape pentru titlu. Consider ca Hagi a obtinut rezultate bune in acest sezon. Avem un contract valabil si suntem multumiti de el. Continuitatea este cea mai buna, dar o schimbare se poate produce oriunde si oricand", a spus Canaydin. Presa turca scrie ca insusi Mircea Lucescu ar fi vrut sa revina la Galata, insa a fost refuzat de conducerea clubului.

OFERTA. La randul sau, Gigi Becali si-a propus sa-l aduca pe Hagi in Ghencea cu orice pret si i-a si facut o oferta concreta. "Regele" pare tentat, dar asteapta finalul sezonului. Pana atunci, el aduna premii. Luni seara a fost desemnat antrenorul anului in Turcia, in cadrul unei festivitati intitulate "Oscarurile pentru fotbal". (Delia Gomoescu)

×
Subiecte în articol: sport Gheorghe Hagi