x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Gigi Becali contesta sistemul cu 18 echipe

Gigi Becali contesta sistemul cu 18 echipe

11 Mar 2004   •   00:00

Patronul Stelei, Gigi Becali, a protestat cu tarie fata de trecerea la sistemul cu 18 echipe.

"Ar fi cel mai mare dezastru din fotbalul romanesc daca s-ar schimba imediat sistemul! In prima etapa ar aparea imediat cel putin doua blaturi!", a spus boss-ul ros-albastrilor. El este de parere ca, in aceste conditii, Steaua nu ar mai castiga campionatul din cauza aranjamentelor care ar urma sa apara.

DEMERS. Principalul actionar al gruparii din Ghencea spune ca, in cazul schimbarii sistemului, cel care va fi scos drept tap ispasitor ar fi presedintele FRF, Mircea Sandu. "Totul se va sparge in capul lui Mircea Sandu! Dragomir e mai smecher, el face cum vor cluburile, dar nici el nu vrea 18 echipe. Daca se va intampla, Steaua va face toate demersurile pentru a impiedica acest dezastru, pentru ca nu este corect si legal! Vreau sa terminam competitia in cadrul acelorasi reguli sub care a inceput!", a tunat Becali. Acesta a si motivat protestul sau: "Daca se trece acum la sistemul cu 18 echipe, sunt sigur ca Steaua nu va mai castiga campionatul, pentru ca noi nu ne bagam in aranjamente!".

ADVERSARI. Gigi Becali considera ca, prin plecarile jucatorilor din ultima perioada, Rapid si Dinamo au devenit mai putin periculoase pentru Steaua. "Noi ne-am intarit si ei au slabit! Eu nu imi permit sa fac nici o greseala, i-am si transmis lui Mihai Stoica: "Esti obligat sa bati Rapidul in etapa a doua in garnitura completa!". Steaua are un lot puternic, cu care va castiga titlul si poate intra si in Liga Campionilor! Nici Rapid, nici Dinamo nu sunt mai puternice decat noi", a spus Becali, care a anuntat ca din Ghencea nici un jucator sub 23 de ani nu va pleca.

ARBITRAJE. Boss-ul din Ghencea a facut referire si la arbitrajele din acest retur. "Am unele retineri, dar nu cred ca vor influenta lupta. Vreau corectitudine." (Paul Andone)

Baza de pregatire in padurea Baneasa

Gigi Becali a dezvaluit ca intentioneaza sa construiasca o baza ultramoderna de antrenament pentru Steaua. "Am acest proiect de ceva timp si voi demara cat de curand lucrarile. Baza sportiva va fi amplasata in padurea Baneasa, pe o suprafata de 20 de hectare si va beneficia de toate conditiile pe care le au si marile cluburi din Europa. Va fi o adevarata bijuterie", a spus patronul stelist. In alta ordine de idei, lucrarile de reinnoire a scaunelor de pe stadionul Steaua sunt aproape gata, la tribuna oficiala urmand sa fie construit un design special. In dreapta, va fi desenat conturul siglei, iar in stanga, conturul Cupei Campionilor Europeni, trofeu aflat in vitrina clubului din 1986.

×
Subiecte în articol: sport steaua