x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Giovanni Cervone: Nu am înţeles logica achiziţionării lui Lobonţ

Giovanni Cervone: Nu am înţeles logica achiziţionării lui Lobonţ

17 Noi 2009   •   00:00

Într-o intervenţie la Radio Incontro, fostul portar al echipei AS Roma, Giovanni Cervone, a vorbit despre achiziţionarea lui Bogdan Lobonţ. Conform lui Cervone, echipa din Cetatea Eternă a acţionat fără nicio logică atunci când l-a transferat de la Dinamo pe internaţionalul român.



"Nu am înţeles decizia oficialilor clubului AS Roma de a-l achiziţiona pe Lobonţ. Existau patru portari în lot şi era deja greu de gestionat situaţia lor. Julio Sergio a progresat mult, dar Doni are mai multă calitate. Recuperarea lui Doni este fundamentală pentru Roma. Când va fi apt de joc, brazilianul va redeveni «numărul 1» în poarta Romei", a spus Cervone, citat de Mediafax. Giovanni Cervone a afirmat că AS Roma poate termina actualul sezon pe poziţia a patra şi astfel să prindă un loc în Liga Campionilor. "Roma are posibilităţile şi jucătorii necesari pentru a prinde locul patru. Cred că Internazionale Milano şi Juventus sunt cele mai puternice echipe din Italia, dar în rest Roma se poate bate cu oricine", a precizat Cervone.

Bogdan Lobonţ a semnat, la începutul acestui sezon, un contract valabil pentru un sezon, cu opţiune de prelungire pentru încă trei ani, cu AS Roma. De-a lungul carierei sale, Lobonţ, în vârstă de 31 de ani, a mai evoluat la Corvinul Hunedoara, Rapid Bucureşti, Ajax Amsterdam, AC Fiorentina şi Dinamo Bucureşti.

×
Subiecte în articol: sport