x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Gloria Bistriţa/ S-a furat un seif gol!

Gloria Bistriţa/ S-a furat un seif gol!

de Delia Gomoescu    |    06 Noi 2008   •   00:00

Sediul clubului Gloria Bistriţa a fost spart la sfârşitul săptămânii trecute, dar hoţii au plecat doar cu un laptop şi cu un seif în care nu se afla nici un ban.

Surse din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Bistriţa-Năsăud au precizat că de la faţa locului s-au luat deja amprente şi că nu va mai dura mult până când făptaşii vor fi prinşi. “Hoţii au răvăşit hârtiile clubului, au luat un laptop şi seiful greu de circa 150 de kilograme, dar care era gol. În rest, nu au mai găsit ce să ia”, au declarat reprezentanţii forţelor de ordine. Incidentul a avut loc la puţin timp după ce o publicaţie l-a inclus pe preşedintele clubului ardelean, Jean Pădureanu, printer cei mai bogaţi români, cu o avere cifrată la 19 milioane de euro.

Pădureanu a negat însă că ar avea o astfel de avere, menţionând că autorii clasamentului au luat în calcul şi patrimoniul clubului pe care îl conduce.

Departamentul de Competiţii al FRF a hotărât ieri ca meciul dintre Gloria Bistriţa şi FC Braşov, din optimile de finală ale Cupei României Timişoreana, să aibă loc la Făgăraş, pe Stadionul Park Arena. Celelalte variante luate în calcul de cele două cluburi au fost Piatra Neamţ şi Târgu-Mureş. Întâlnirea de la Făgăraş, care se joacă într-o singură manşă, va avea loc miercuri, 12 noiembrie, de la ora 13:00.

×
Subiecte în articol: sport