x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport GLORIA - "U" CRAIOVA 4-3 / Se trezira cam tarziu

GLORIA - "U" CRAIOVA 4-3 / Se trezira cam tarziu

25 Oct 2004   •   00:00

Universitatea a mai bifat un esec dupa ce a fost aproape de umilinta, ajungand sa joace cu gandul la matineu. Pentru gruparea din Banie urmeaza zile negre, Rapid si Dinamo urmand sa viziteze Craiova in urmatoarele etape.

MARIO MORCOV, VICENTIU NEAGOE

LA PAMANT. Guso nu-si poate explica gafele facute, in timp ce Negrean exulta. Dupa meci, portarul a plans alaturi de fani
Se parea ca revenirea la echipa a lui Pavel Badea va aduce si saltul dorit de toata suflarea olteneasca, insa este limpede ca la Craiova doar Dumnezeu ar putea face treaba.

NEPUTINTA. Esecul din etapa trecuta de pe teren propriu, 0-1, cu Poli AEK, s-a dorit razbunat la Bistrita. Numai ca "fantomele" Universitatii nici nu au apucat bine sa intre in joc si scorul era deja 3-0 pentru gazde, dupa reusitele lui Negrean (doua) si Iftodi. "Am inceput prost si am primit goluri pe greseli personale", a spus Pavel Badea, referindu-se la ezitarile copilaresti ale lui Moti, Daouda si Guso. Bine asezata in teren, Gloria a profitat de sansele avute, permitandu-si chiar sa rateze ocazii foarte mari.

RUSINE. Dupa pauza, penibilul a continuat sa "domine" in jocul oltenilor, golul inscris de Costin venind firesc. Abia prin minutul 70 s-au trezit si "juvetii", Frunza si de doua ori Plesan reducand din proportiile dezastrului. Era insa prea tarziu. "Le-am spus la pauza ca nu Badea se face de rusine, ci ei. Pentru mine, cele trei goluri inscrise nu au contat, daca am pierdut din nou si am ajuns la retrogradare", a caracterizat managerul general al Universitatii prestatia elevilor sai.

CRIZA. Antrenorul bistritenilor, Constantin Carstea, a precizat ca Gloria a avut si sansa: "Am stat cu sufletul la gura in ultimele minute. Numai Dumnezeu ne-a ajutat sa nu fim egalati!". "Jucatorii mei si-au pierdut increderea dupa aceasta perioada de inconstanta la echipa. Este clar ca suntem in criza", s-a lamentat Pavel Badea.

"LORDUL" L-A OFERTAT PE DINEL STAICU

Presedintele bistritean, Jean Padureanu, a urmarit cu emotie finalul si a considerat ca echipa sa a fost naiva si ca putea fi egalata. "Sa tremuri pentru victorie dupa ce conduci cu 4-0 este lipsa de profesionism. Au fost foarte fraieri, nu prosti. Oricum, puteam sa mai inscriem si noi", a declarat cel poreclit "Lordul". Referitor la situatia in care a ajuns Universitatea, Padureanu a adaugat: "Oltenii vor sa fie sefi. Fie ca e unul, 10, 100 s-au 1.000, toti doresc sa fie sefi!". Conducatorul bistritenilor a tinut sa-i faca si o oferta patronului Dinel Staicu, dupa ce a aflat ca doreste sa vanda echipa: "Nu vreau sa o cumpar eu, dar daca pleaca de la Craiova, ii transmit ca-l astept la Bistrita".

CONTRE

Suporterii Universitatii, in jur de 50, au cerut din nou demisia patronului Dinel Staicu si a managerului general, Pavel Badea. "Am preluat echipa de trei etape, dupa demisia lui Mircea Rednic. Era pe locul 14 cu minus 5 la adevar. Nici un antrenor nu a vrut sa vina. Nu este corect fata de mine sa fiu injurat de niste suporteri care acum sase luni imi pupau picioarele! Nu-mi dau demisia, dar ma gandesc foarte serios sa o fac daca nu trecem de Dinamo II in Cupa", a declarat Badea, care asteapta sa poarte o discutie cu Dinel Staicu vizavi de viitorul sau. Galeria olteana le-a mai strigat jucatorilor "Mercenarii!", "Impotentii!", "Plecati cu totii" sau "La retrogradare / Ne-ati dus la retrogradare".
×
Subiecte în articol: sport