x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Goana dupa victorie

Goana dupa victorie

03 Noi 2004   •   00:00

Echipa romanilor Ghioane si Cernat vrea sa se razbune pentru infrangerea nedreapta din tur. In schimb, madrilenii i-au promis presedintelui Perez ca vor invinge la scor. Cine castiga la Kiev va fi cu un picior in optimi.

DELIA GOMOESCU

CONFRUNTARE. Pe "Bernabeu", Ghioane (stanga) s-a aflat fata in fata cu Owen. Englezul a fost cel care a inscris unicul gol
Meciul tur de pe "Santiago Bernabeu" a fost dominat de Dinamo Kiev, dar ucrainenii au plecat acasa cu tolba goala. Echipa romanilor Ghioane si Cernat va incerca in aceasta seara sa-si ia revansa pentru esecul nemeritat din capitala Spaniei. Situatia in grupa este destul de complicata, trei echipe, Real Madrid, Dinamo Kiev si Bayer Leverkusen (toate cu cate 6 puncte), luptandu-se pentru cele doua locuri care duc in optimi.

MIZA. Indiferent cine invinge la Kiev face un pas mare catre faza superioara. Constienti ca in ultima vreme nu prea si-au onorat numele de "galactici", jucatorii madrileni i-au promis presedintelui Florentino Perez ca vor invinge. Si nu oricum, ci cu un scor de cel putin 3-0. In continuare fara Beckham, spaniolii vor trebui insa sa se descurce si fara Walter Samuel, fundasul argentinian suferind o accidentare la genunchi. In schimb, in randurile "albilor" revine Figo.

PAZA. Pentru ca in Ucraina situatia este destul de tensionata dupa alegerile prezidentiale de duminica, delegatia lui Real Madrid beneficiaza la Kiev de protectia armatei.

REVINE CRISTI CHIVU
In ultimele zile, Cristi Chivu s-a antrenat normal alaturi de coechipierii sai de la AS Roma. El a fost convocat de antrenorul Luigi Del Neri pentru meciul din aceasta seara cu Bayer Leverkusen. Pentru ca a lipsit o perioada destul de lunga, fundasul roman va incepe probabil partida pe banca de rezerve. Meciul de pe "Olimpico" se va desfasura cu portile inchise.

FARA BOGDAN LOBONT
Dupa ce au spulberat cu 3-0 la Amsterdam pe Maccabi Tel-Aviv, olandezii de la Ajax intorc vizita israelienilor. "Lancierii" nu il vor avea la dispozitie pe Bogdan Lobont, accidentat. In schimb, Nicolae Mitea ar trebui sa fie apt de joc pentru echipa antrenata de Ronald Koeman. Derby-ul grupei C va avea insa loc la München, intre Bayern si Juventus.

TABLOUL MECIURILOR DE AZI
Grupa A
  • La Coruna - Liverpool
    Arbitru: Wolfgang Stark (Germania)
  • Olympiakos - AS Monaco
    Arbitru: Markus Merk (Germania)

    Grupa B
  • Dinamo Kiev - Real Madrid
    Arbitru: Kyros Vassaras (Grecia)
  • AS Roma - Bayer Leverkusen
    Arbitru: Lucilio Baptista (Portugalia)

    Grupa C
  • Bayern München - Juventus
    Arbitru: Graham Poll (Anglia)
  • Maccabi Tel-Aviv - Ajax
    Arbitru: Vladimir Hrinak (Slovacia)

    Grupa D
  • Lyon - Fenerbahce
    Arbitru: Stefano Farina (Italia)
  • M. United - Sparta Praga
    Arbitru: Alain Hamer (Luxemburg)
  • ×
    Subiecte în articol: sport arbitru