x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Goian, stelist 5 ani

Goian, stelist 5 ani

04 Mar 2005   •   00:00

Gruparea din Ghencea a prezentat ieri noua sa achizitie, fundasul Dorin Goian, de la FCM Bacau. Aceasta a semnat un contract pe 5 ani, urmand a primi 40.000 de dolari pe sezon.

IONUT PADURARU

PREZENTARE. Dorin Goian s-a fotografiat ieri cu tricoul noii sale echipe, pe care va purta numarul 3
Goian a sosit la sediul clubului de la Hotelul Marriott insotit de presedintele lui FCM Bacau, Gheorghe Chivorchian si de fratele sau cel mai mare, Liviu. "Fratele meu a venit cu mine cand am semnat cu Ceahlaul si cu Bacaul si mi-a mers bine. Este ca o superstitie", a spus noul jucator al Stelei.

RIVALITATE. Dorin Goian a povestit apoi despre relatia cu celalalt frate al sau, Lucian, care joaca la Dinamo. "Am vorbit cu el si ne-am tachinat putin. Asteptam confruntarea directa, dar sa nu-si faca iluzii, Steaua va lua titlul. Pe teren nu o sa ne cunoastem, apoi ne pupam", a spus Goian, care a continuat: "Tata o sa aiba inima in doua, chiar o sa-l intreb cu cine o sa tina acum", in timp ce presedintele executiv al gruparii din Ghencea, Mihai Stoica, a spus in gluma: "Poate o sa tina cu Rapid".

CONCURENTA. Goian a declarat ca nu mai credea ca va pleca pana la vara de la Bacau. "Nu ma asteptam sa mai vin la Steaua, tinand cont ca mai era o saptamana pana la inceperea returului. Toti jucatorii de la Steaua sunt valorosi, dar imi place concurenta si abia astept sa ma lupt pentru un post de titular", a declarat jucatorul, care, la dorinta lui Gigi Becali, va purta tricoul cu numarul 3.

INVITATIE. Gigi Becali l-a invitat din nou pe Dumitru Dragomir la un meci al Stelei din Cupa UEFA. "Nici nu concep sa nu mearga la Villarreal. Il iau cu forta si il bag in avion. Vreau sa joc o tabla in avion cu el, ca pana acum nu aveam partener. Toata viata mea nu mai vorbesc cu el daca nu vine", a spus Becali, care a inchiriat pentru aceasta deplasre un avion cu 220 de locuri.

CU GLORIA S-A AMANAT
Data ca tensionata dupa declaratiile din ultimele zile, sedinta Comitetului Ligii in care s-a dezbatut amanarea meciului Gloria - Steaua, din prima etapa a returului, a durat mai putin de 10 minute. Cele doua parti au convenit repede sa dispute intalnirea directa pe 25 mai, facandu-l pe Dumitru Dragomir sa exclame ca in fotbalul romanesc "este o armonie totala". Seful Ligii a incercat sa motiveze aceasta amanare: "Dupa mine, normal era ca totul sa se desfasoare exact cum era stabilit, adica meci de meci, fara amanare. Dar acum este o situatie benefica pentru fotbalul nostru dupa atatia ani si de aceea a inteles si Gloria Bistrita si Liga si toata lumea", a explicat Dragomir. Mihai Stoica a spus ca amanarea meciului cu Gloria nu este un moft. Dragomir a mai declarat ca decizia amanarii campionatului a fost una buna. "Toate terenurile cu exceptia celui de la Bistrita si a inca unuia sunt sub nameti. E bine si pentru echipa nationala, pentru ca daca Rapidul juca pe Giulesti in conditiile astea, era riscant. Asa, terenul se mai usuca si va fi bun pentru meciul cu Olanda", a spus seful LPF.

RADOI
Presa britanica a anuntat ieri ca Arsenal Londra negociaza transferul lui Mirel Radoi, suma vehiculata fiind de aproximativ 5 milioane de euro. Potrivit site-ului www.megastar.co.uk, managerul Arsene Wenger crede ca Radoi "este omul care poate pune capat crizei din defensiva lui Arsenal". "Sansele tunarilor in campionatul Angliei si Liga Campionilor au fost decimate de o serie de greseli comice in aparare, iar Wenger stie ca trebuie sa intareasca defensiva", scrie site-ul, mentionand ca de stelist mai sunt interesate Bayern München si Valencia.
×
Subiecte în articol: sport goian