x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Gură de oxigen pentru francezi

Gură de oxigen pentru francezi

de Delia Gomoescu    |    12 Sep 2008   •   00:00
Gură de oxigen pentru francezi

Franţa – Serbia ● 2-1
Tricolorii francezi i-au salvat capul selecţionerului Domenech după după victoria cu 2-1 din întîlnirea cu Serbia. Henry (foto) şi Anelka au marcat pentru “cocoşi”, în timp ce pentru sîrbi a punctat Ivanovici.



Franţa – Serbia ● 2-1
Tricolorii francezi i-au salvat capul selecţionerului Domenech după după victoria cu 2-1 din întîlnirea cu Serbia. Henry (foto) şi Anelka au marcat pentru “cocoşi”, în timp ce pentru sîrbi a punctat Ivanovici. Antrenorului i-a mai venit inima la loc şi îşi permite să surîdă măcar pînă la 11 octombrie, cînd Franţa va întîlni România la Constanţa. “În această seară am arătat un fotbal de calitate. Publicul a văzut un meci de fotbal. Echipa Franţei le-a oferit ceva. Cred că a fost o seară minunată în ceea ce priveşte relaţia dintre public şi echipă”, a afirmat Domenech. Totuşi, nu acelaşi lucru se poate spune despre relaţia dintre public şi selecţioner. Cei 45.000 de fani care au umplut doar pe jumătate Stade de France l-au huiduit pe antrenor şi i-au cerut demisia chiar şi după ce Henry a deschis scorul.

CONFIRMARE. Tot în grupa 7, Lituania a reuşit să rămînă lider, după ce a învins cu 2-0 Austria. Danilevicius a înscris de două ori în cinci minute, iar balticii au punctaj maxim şi nici un gol primit. Ziua de miercuri a adus şi o serie de surprize în preliminariile CM 2010. Luxemburg a învins Elveţia cu 2-1 chiar la Zürich, iar Danemarca a întors scorul în ultimele două minute şi a bătut Portugalia la Lisabona cu 3-2. Anglia s-a răzbunat şi a cîştigat la Zareb, 4-1 cu Croaţia, în timp ce Germania a evitat cu greu un eşec în faţa Finlandei.

×
Subiecte în articol: sport