x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Hagi si-a cerut iertare

Hagi si-a cerut iertare

25 Ian 2005   •   00:00

Gheorghe Hagi a cerut scuze conducerii lui Galatasaray dupa ce la conferinta de presa de luni i-a atacat dur pe oficialii turci. Antrenorul roman a fost convocat de sefii sai la sediul clubului, unde conflictul a fost stins dupa o intrevedere de circa sase ore.

DELIA GOMOESCU

UMIL. Hagi i-a acuzat pe responsabilii gruparii turce ca nu-i plateste pe jucatori, ca se amesteca in pregatirea echipei si ca nu il sprijina in realizarea transferurilor, insa dupa doar cateva ore si-a cerut iertare. "Le cer scuze presedintelui clubului si membrilor consiliului de conducere pentru ca i-am suparat prin declaratiile mele. Insa dupa cum am spus inca din prima mea zi aici, singurul nostru scop este sa ne continuam lupta in campionat si sa castigam titlul la finalul sezonului. In familie se mai intampla astfel de lucruri, insa cu totii muncim pentru binele clubului Galatasaray", a declarat Hagi.

SCUZE. Cotidianul Hurriyet relateaza ce s-a intamplat de la conferinta de presa si pana cand tehnicianul si-a cerut scuze. "Presedintele Ozhan Canaydin s-a intalnit cu vicepresedintele Ergun Gursoy pentru a analiza situatia. Cei doi l-au chemat apoi si pe Hagi, caruia i-au cerut sa-si justifice afirmatiile. La ora 17:15 a inceput sedinta consiliului de conducere. Unii oficiali au cerut ca Hagi sa fie demis imediat", scrie Hurriyet. Cel care s-a opus a fost chiar Ozhan Canaydin: "Daca renuntam acum la el s-ar crea haos. Nu demisioneaza nimeni. Asa este cel mai bine pentru Galatasaray". Ulterior, la sedinta a fost chemat si Hagi, care si-a cerut scuze.

"S-a inteles gresit ce am spus astazi. Imi pare rau ca v-am suparat. Eu doar am vrut sa explic situatia grea in care ma aflu", le-a spus tehnicianul roman oficialilor clubului.

ROMANI
Presa turca scrie ca Ozhan Canaydin i-a reamintit lui Hagi, in sedinta de la club, ca Ovidiu Petre nu trebuie sa joace in meciurile pe care Galata le va disputa pana la sfarsitul sezonului. Hagi declarase luni ca oficialii clubului l-au anuntat ca nu mai doresc fotbalisti romani la Galatasaray. "In trecut au fost adusi numerosi jucatori romani si nu eu eram antrenor atunci. Ma intreb de ce puteau fi achizitionati atunci si acum nu se mai poate", spusese Hagi luni.
BATAIE
Cotidianul Sabah scrie ca, in timpul sedintei, a avut loc un conflict intre doua grupuri de suporteri. "Un grup de fani a venit in fata sediului clubului si a inceput sa strige «I love you, Hagi!». La scurt timp, un alt grup s-a apropiat si a inceput sa ii bata pe cei care scandau in favoarea lui Hagi", scrie Sabah, care considera ciudat faptul ca al doilea grup a venit la zece minute dupa ce Ergun Gursoy s-a apropiat de fereastra, a vazut suporterii de afara si a sunat pe cineva de pe telefonul mobil.
×
Subiecte în articol: sport Gheorghe Hagi cerut