x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Handbal: Două din trei

Handbal: Două din trei

de Vlad Ionescu    |    26 Noi 2007   •   00:00
Handbal: Două din trei
Sursa foto: Rompres foto/

UCM Reşiţa şi Poli Izometal Timişoara s-au calificat in optimile de finală ale Challenge Cup, in timp ce Uztel Ploieşti a părăsit competiţia.

UCM Reşiţa şi Poli Izometal Timişoara s-au calificat in optimile de finală ale Challenge Cup, in timp ce Uztel Ploieşti a părăsit competiţia.

Invingătoare in dubla manşă cu formaţia suedeză LIF Lindesberg, UCM Reşiţa avansează spre fazele superioare ale competiţiei pe care a căştigat-o sezonul trecut. Dacă in tur bănăţenii au invins in deplasare cu scorul de 35-34, sămbătă, pe teren propriu, ei s-au impus la o diferenţă şi mai clară, 39-29, şi aşteaptă tragerea la sorţi de marţi, pentru a afla numele adversarului pe care il vor intălni in optimi. Cei mai buni jucători de pe teren au fost Irimescu (12 goluri), Pasic (6) şi Butulija (5). "Am avut un adversar mai dificil decăt ne-am aşteptat. Nu pot spune ce echipă imi doresc in turul următor, dar, dacă vrem să căştigăm trofeul, trebuie să trecem de oricine", a declarat antrenorul Aihan Omer.

DECISIV. Alături de UCM, in optimi merge şi Poli Izometal Timişoara, care a eliminat echipa elveţiană Wacker Thun. Invinşi in primul joc cu 27-26, timişorenii s-au impus in faţa propriilor suporteri cu 28-24, omul meciului putănd fi considerat Marius Sadoveac, care a marcat 15 goluri, mai multe decăt toţi colegii săi la un loc. In schimb, Uztel Ploieşti nu a obţinut decăt o victorie de palmares acasă, cu Winterthur (Elveţia), scor 33-31, handbaliştii din Ţara Cantoanelor obţinănd calificarea, deoarece in tur au căştigat cu 37-19.

vlad.ionescu@jurnalul.ro

×
Subiecte în articol: sport