x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Hanovra: 35.000 de fani i-au adus ultim omagiu lui Enke

Hanovra: 35.000 de fani i-au adus ultim omagiu lui Enke

12 Noi 2009   •   00:00

Aproximativ 35.000 de persoane au defilat, miercuri seară, în centrul oraşului Hanovra, pentru a-i aduce un omagiu portarului Robert Enke. Goalkeperul s-a sinucis la începutul acestei săptămâni.



Fanii au format în tăcere un cortegiu, după o slujbă religioasă ce a avut loc în centrul oraşului, şi s-au deplasat apoi până la stadionul echipei Hannover 96, unde au depus flori şi mesaje de condoleanţe. Portarul german Robert Enke, de la formaţia Hannover '96, s-a sinucis, marţi, aruncându-se în faţa unui tren. Enke, născut la 24 august 1977, a jucat pentru naţionala Germaniei de opt ori. El a mai evoluat la FC Carl Zeiss Jena, Borussia Monchengladbach, Benfica Lisabona, FC Barcelona, Fenerbahce Istanbul şi Tenerife.

Robert Enke era căsătorit cu Teresa şi avea o fetiţă adoptată, Leila. În 2006, el a pierdut o altă fetiţă, Lara, care avea grave probleme la inimă. Soţia fostului portar a dezvăluit că Robert suferea de depresie şi că era monitorizat din anul 2003 de psihiatri, care l-au diagnosticat cu "teamă acută de eşec".

×
Subiecte în articol: sport