x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Hizo vrea întăriri

Hizo vrea întăriri

de Marius Mihalcea    |    27 Iul 2009   •   00:00

Antrenorul grupării de lângă Podul Grant a spus ieri că mai are nevoie de încă doi jucători pentru a avea acoperite toate posturile din echipă.



Giuleştenii au revenit ieri în ţară după 12 zile petrecute în Germania, unde au efectuat ultimul stagiu de pregătire dinaintea începerii sezonului. Sâmbătă, într-o partidă de verificare, Rapid a terminat la egalitate, scor 2-2, cu formaţia bulgară Lokomotiv Sofia, golurile "alb-vişiniilor" fiind înscrise de Djalovic ('2) şi Buga ('57).

În turneul german, Rapid a înregistrat două victorii (1-0 cu Ankaraspor şi 3-1 cu Gaziantep), două rezultate de egalitate (0-0 cu Ergotelis şi 2-2 cu Lokomotiv) şi o înfrângere (1-5 cu Manisa). "A fost bine, sunt mulţumit de acest cantonament, m-am edificat asupra titularilor şi a primelor trei-patru rezerve. Echipa a jucat de multe ori bine şi chiar foarte bine. Chiar şi aşa, ne mai trebuie încă doi jucători pentru a putea ataca obiectivul pe care ni l-am propus, calificarea în cupele europene", a declarat Viorel Hizo la sosirea pe Aeroportul "Henri Coandă". Rapid va debuta în noul sezon vineri, pe teren propriu, contra Politehnicii Iaşi.

×
Subiecte în articol: sport rapid transferuri