x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport I-a încurcat Cristian Săpunaru

I-a încurcat Cristian Săpunaru

de Delia Gomoescu    |    09 Apr 2009   •   00:00

Manchester United şi-a pierdut statutul de favorită la casele de pariuri din Anglia pentru câştigarea Ligii Campionilor, după ce a remizat cu FC Porto, 2-2 pe "Old Trafford".



Antrenorul Alex Ferguson a calificat drept normal rezultatul, dar a admis că meciul retur va fi extrem de greu. "Rezultatul este logic. În prima repriză, ei au fost mai buni, dar în a doua noi ne-am revenit. Va fi dificil la Porto. Nici o echipă britanică nu a câştigat acolo", a spus tehnicianul formaţiei engleze.

De partea cealaltă, fundaşul lusitanilor, Cristian Săpunaru, integralist în partida de marţi, s-a numărat printre cei mai buni jucători ai echipei sale. "Săpunaru a fost mult mai sigur decât de obicei în faţa lui Park şi Giggs, câteodată chiar şi în duel cu Evra. Românul şi-a folosit înălţimea cu rezultate bune, ajutându-şi echipa să respingă centrările periculoase venite din partea adversarilor", scrie Correio da Manha. La precedentul trofeu cucerit în urmă cu patru ani de Porto, Manchester se numărase printre echipele eliminate.

SFERTURI DE FINALĂ

MARŢI
Manchester United - Porto    2-2
Rooney ('15), Tevez ('86)/ Rodriguez ('3), M. Gonzalez ('90)

Villarreal - Arsenal    1-1
Senna ('9)/ Adebayor ('67)

MIERCURI
Barcelona - Bayern München    
Arbitru: Howard Webb (Anglia)

Liverpool - Chelsea    
Arbitru: Claus Bo Larsen (Danemarca)

×
Subiecte în articol: sport