x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport I-au băgat în şedinţă

I-au băgat în şedinţă

de Delia Gomoescu    |    Daniel Stan    |    12 Feb 2008   •   00:00
I-au băgat în şedinţă
Sursa foto: Gazeta Sporturilor/

Ultimul eşec din stagiul din Antalya, 2-5 cu Litex Loveci, va aduce mai multe epurări din lot, pe listă, alături de de­ja exilatul Galiquio, mai aflân­du-se Blay şi Daniel Opri­ţa.

Ultimul eşec din stagiul din Antalya, 2-5 cu Litex Loveci, va aduce mai multe epurări din lot, pe listă, alături de de­ja exilatul Galiquio, mai aflân­du-se Blay şi Daniel Opri­ţa.

Când lucrurile păreau că se îndreaptă după rezultatele ruşinoase din Cipru, “câi­nii” i-au supărat din nou pe şefi. În Antalya campionii au cedat, 0-2, cu Slaven Belupo, au învins apoi cu 3-0 pe Lech Poznan, însă duminică a venit un nou eşec umilitor, 2-5 cu Litex Loveci, locul 7 în Bulgaria. Golurile au fost marcate de Dănciulescu şi Zicu, într-un meci în care au evoluat, în prima repriză, şi noile achiziţii, Pekarici şi Miranda. Înainte de antrenamentul de ieri-dimineaţă, antrenorii Cornel Ţălnar şi Cornel Dinu, precum şi oficialii Cristi Borcea şi Va­si­le Turcu, i-au băgat în şedinţă pe jucători. Prima măsură a fost trimi­te­rea la echipa secundă a peruanu­lui Galiquio, care va fi ur­mat, aproa­pe sigur, de Opriţa şi de gha­ne­zul Blay. “Este adevărat, am re­nun­ţat deocamdată doar la Gali­quio. Şi Opriţa este departe de ceea ce dorim de la el, dar lotul este destul de subţire şi vom vedea ce decizii vom lua”, a declarat Ţălnar. Preşedintele executiv, Cristi Bor­cea, a fost acid: “Singurul câştig al acestei perioade este revenirea lui Ianis Zicu”.

 

Două amicale cu maghiarii

În continuarea turneului din Antalya, “câinii” vor susţine mâi­ne două partide de verificare cu formaţii din Ungaria. Astfel, de la ora 11:00, campioana va întâlni pe Siofok, locul 10 în prima ligă maghiară, iar de la ora 16:00 pe Zalagerszegi, locul 7. La prima echipă a fost adus şi Dan Bucşă, fiul unuia dintre acţionarii dinamoviştilor, Florian Walter. Stagiul din Turcia se va încheia joi, echipa urmând a reveni în ţară cel mai târziu vineri.

delia.gomoescu@jurnalul.ro

daniel.stan@jurnalul.ro

×
Subiecte în articol: sport