x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport În coadă de peşte

În coadă de peşte

de Marius Mihalcea    |    09 Mai 2008   •   00:00
În coadă de peşte

Curtea de Arbitraj pentru Fotbal a amînat pentru joia viitoare luarea unei decizii în cazul meciului Oţelul – FC Vaslui, pierdut de gălăţeni la masa verde cu scorul de 3-0.

Curtea de Arbitraj pentru Fotbal a amînat pentru joia viitoare luarea unei decizii în cazul meciului Oţelul – FC Vaslui, pierdut de gălăţeni la masa verde cu scorul de 3-0. 

 

 

Speţa a fost amînată pentru data de 15 mai, la solicitarea clubului FC Vaslui, care a motivat că nu a avut timp să-şi pregătească apărarea, deoarece nu au trecut decît 48 de ore de la decizia Comisiei de Apel. Aceasta a stabilit marţi ca Oţelul să piardă la masa verde meciul cu FC Vaslui din etapa a 23-a a Ligii 1, pe teren 1-1, întrucît gălăţenii i-au folosit pe jucătorii Gabriel Paraschiv şi Janos Szekely, aflaţi în stare de suspendare după decizia Comisiei de Disciplină, dar cu drept de joc după apel.

 

 

NORMALITATE. Amînarea cazului nu l-a luat prin surpridere pe preşedintele Oţelului, Marius Stan. “Aşa cum ne aşteptam, FC Vaslui a invocat faptul că încă nu se poate apăra. Este tragere de timp. Este prea strigător la cer să pierdem în acest fel dreptul de a juca în Cupa UEFA Intertoto”, a spus Stan.

 

marius.mihalcea@jurnalul.ro

 

 

Cine joacă în Intertoto?

 

 

Dacă CAF va menţine decizia Comisiei de Apel, România va fi reprezentată în Cupa UEFA Intertoto de FC Vaslui, pe care cele trei puncte din meciul cu Oţelul o ajută să termine campionatul pe locul 7. În schimb, dacă se va decide că dreptatea este de partea Oţelului, iar rezultatul meciului va rămîne cel stabilit pe teren, atunci gălăţenii vor devansa Vasluiul cu un punct şi ei vor fi aceia care vor juca în Intertoto. Paraschiv şi Szekely fuseseră suspendaţi două etape după incidentele petrecute la finalul meciului cu Rapid din etapa a 21-a, faptul că după aceea “Apelul” le-a înjumătăţit pedeapsa fiind considerat în afara regulamentului.

×
Subiecte în articol: sport