x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Între provinciale

Între provinciale

de Marius Mihalcea    |    16 Apr 2008   •   00:00
Între provinciale

După 14 ani, în penultimul act al competiţiei KO se vor confrunta doar echipe din afara Bucureştiului, favorite la calificare fiind CFR Cluj şi Unirea Urziceni.

CUPA ROMÅNIEI TIMIŞOREANA - Mioveni bagă rezervele


După 14 ani, în penultimul act al competiţiei KO se vor confrunta doar echipe din afara Bucureştiului, favorite la calificare fiind CFR Cluj şi Unirea Urziceni.

Chiar dacă Dacia Mioveni este la un pas de o finală istorică, antrenorul Sorin Cîrţu va alinia azi împotriva CFR-ului o garnitură alcătuită în cea mai mare parte din rezerve.

 

INTERES. Sorinaccio a luat această decizie întrucît formaţia sa va disputa duminică un meci capital pentru supravieţuirea în Liga 1, cu Farul Constanţa, pe teren propriu. “Cînd am eliminat-o pe Dinamo m-am bucurat enorm, fiindcă a fost o performanţă unică pentru Mioveni. Partida aceasta cu CFR Cluj din semifinalele Cupei este însă o corvoadă pentru noi. La sfîrşitul acestei săptămîni ne aşteaptă un meci extrem de important cu Farul în campionat, pe care sîntem obligaţi să-l cîştigăm. Prin urmare, vreau să am toţi jucătorii apţi. Deşi se spune că primul meci este cel mai important, pentru mine, de această dată, al doilea meci contează mult mai mult”, a declarat ieri Cîrţu. Tehnicianul Daciei a continuat: “Nu vreau ca duminică să ne semnăm singuri testamentul. Contra CFR-ului voi trimite pe teren jucători care au evoluat mai puţin în acest campionat. Ce să fac? Asta e soarta mea de ghinionist. Cînd ajung în faţa unei mari performanţe mă lovesc de alte probleme. Să nu se înţeleagă însă că intrăm pe teren condamnaţi să pierdem. CFR va avea viaţă grea cu noi atît în Cupă, cît şi în campionat”.

 

Semifinale

Azi, ora 20:30 (Antena 1)

Dacia Mioveni – CFR Cluj

Bucureşti – Stadion Giuleşti

Arbitri: A. Bogaciu – N. Marodin, Ed. Dumitrescu

 

Mâine, ora 20:30 (Antena 1)

Gloria Buzău – FC Unirea

Bucureşti – Stadion Cotroceni

Arbitrii vor fi comunicaţi azi.

×
Subiecte în articol: sport