x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport In ritmurile lui Adi de la Valcea

In ritmurile lui Adi de la Valcea

06 Dec 2004   •   00:00

Steaua a organizat duminica seara un banchet in cinstea calificarii in "primavara europeana" si a clasarii pe primul loc la sfarsitul turului de campionat. Petrecerea s-a tinut la clubul Polo din Capitala, stelistii distrandu-se pana in zori.

CATALIN FAINISI

CONDUCERE. Gigi Becali, Mihai Stoica si Walter Zenga, alaturi de prietena sa, Raluca, au sarbatorit cu fast succesele Stelei
UNITI. Stelistii Pitu (stanga) si Martin Tudor (alaturi de sotie) au fost alaturi la festivitatea echipei
TANDRETE. Prietena lui Zenga, Raluca, nu a ratat ocazia de a-si felicita iubitul pentru performantele de la Steaua
Veselie mare in randul stelistilor, care au terminat, pentru prima data in ultimii patru ani, pe primul loc in clasamentul Diviziei A la sfarsitul turului de campionat. De asemenea, un alt motiv de sarbatoare l-a reprezentat calificarea istorica in "primavara europeana" dupa 12 ani. Cu aceasta ocazie, conducerea gruparii din Ghencea a organizat o petrecere la clubul Polo din Bucuresti, unde au fost invitati toti jucatorii, insotiti de prietene sau de sotii, precum si foste glorii ale Stelei. CHEF. Euforia se putea citi pe chipul presedintelui executiv Mihai Stoica, singurul reprezentant al clubului "ros-albastru" care a stat de vorba cu presa. "Nu cred ca cineva mai poate comenta acum jocul Stelei. Sincer sa fiu, nici nu ma intereseaza parerile altora. Suntem cea mai buna echipa din Romania si nu stiu ce ne-am mai putea dori in acest moment. Faptul ca am ajuns aici este deja mai mult decat visam", a spus Meme, care a dat tonul distractiei pentru stelisti. "In seara asta vom dansa pe manele, fiindca ne canta prietenul meu Adi de la Valcea. Eu nu ascult acest gen de muzica in masina, dar este un eveniment deosebit si meritam si noi putina distractie", a adaugat presedintele, care s-a ferit sa faca dedicatii, pentru a nu fi certat de patronul Gigi Becali. De altfel, petrecerea a tinut pana in zori, veselia si dansul fiind principalele ingrediente ale acesteia. PLANURI. Desi s-a bucurat pentru evolutiile excelente din ultima vreme, patronul Gigi Becali nu a uitat de viitor si de ce ii asteapta pe stelisti in retur. "Steaua nu mai poate pierde titlul, iar cand spun asta nu ma refer la cele sase puncte in avans, ci la valoarea echipei. Jucam prea bine pentru a mai fi impiedicati de cineva. Dupa ce vom lua titlul, sunt sigur ca suntem capabili sa ne calificam si in grupele Ligii Campionilor", a incheiat Becali, care a ciocnit un pahar de sampanie cu toti invitatii.

ZENGA
Antrenorul stelistilor, Walter Zenga, a venit la banchetul echipei insotit de prietena sa, Raluca. Italianul a parut mai destins dupa evenimentele neplacute de la meciul cu Apulum, cand a fost trimis in tribuna. El a zambit mereu, dand impresia ca, macar pentru o seara, a uitat de problemele grave de sanatate ale tatalui sau. Referitor la plecarea lui Zenga din Ghencea in aceasta iarna, presedintele executiv al "ros-albastrilor", Mihai Stoica, a declarat: "Acum pot sa afirm ca Zenga ramane la noi. Urmeaza sa discutam cine vine si cine pleaca de la Steaua. Asta cred ca lamureste totul". In alta ordine de idei, Zenga va fi audiat maine de Comisia de Disciplina a FRF pentru eliminarea din meciul cu Apulum.

NEAGA LA OLYMPIAKOS?
Informatia conform careia Adrian Neaga ar putea evolua, in viitorul apropiat, la Olympiakos Pireu a fost confirmata de impresarul jucatorului, Dumitru Tudor, care a declarat ca a primit o oferta de la gruparea elena pentru atacantul din Ghencea. "Dupa ultima discutie avuta cu Gigi Becali, acesta mi-a spus ca Neaga s-ar putea transfera, dar nu la orice echipa. In momentul acesta mi s-a cerut o caseta cu jucatorul de la Olympiakos, club care ar fi interesat de serviciile lui, dar ramane de vazut. Cred ca merita un transfer bun si pentru el", a afirmat Tudor, desi este totusi putin probabil ca mutarea pitesteanului in Grecia sa se materializeze. "Avem niste discutii si cu echipe din Spania, dar nu este ceva foarte serios. Ceva mai serioase sunt discutiile cu PSG si, acum, oferta primita de la Olympiakos", a subliniat impresarul, care a tratat, de asemenea, transferul ratat al lui Aliuta de la Rapid la PAOK Salonic.

AFIS
Editia de astazi a cotidianului sportiv Gazeta Sporturilor contine un afis-calendar cu Steaua, campioana de toamna a Diviziei A si singura echipa din Romania care, dupa 12 ani, a ajuns in primavara europeana. De altfel, Steaua a fost ultima grupare care a obtinut o astfel de performanta chiar in sezonul 1991-1992, perioada in care evolua in Liga Campionilor. Datorita acestui eveniment, Gazeta Sporturilor a decretat aceasta saptamana - "saptamana Steaua", zilnic fiind publicate pagini speciale despre istoria Stelei si marile realizari ale acesteia pe plan intern si international. Afisul calendar a fost tiparit in 100.000 de exemplare si se distribuie gratuit impreuna cu ziarul.

×
Subiecte în articol: sport zenga